Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Read Madrid jäi maaleitta kotipelissä

Vinicius Junior
AOP

Lauantaina pelatuissa La Liga otteluissa nähtiin pari todella kovaa yllätystä, kun kumpikaan Madridin joukkueista ei onnistunut voittamaan omia pelejään. Real Madrid jäi tasapeliin kotikentällään Villarrealia vastaan ja Atletico Madrid taipui vieraissa Alavesille.

La Ligan seitsemännellä ottelukierroksella on nähty yllätyksiä. Lauantaina iso harvinaisuus nähtiin madridilaisten toimesta, kun kumpikaan ei onnistunut maalinteossa. Real Madrid hyytyi 0-0 -tasapeliin kotinurmella Villarrealia vastaan.

Real onnistui ottelussa luomaan useita maalintekopaikkoja, mutta viime aikoina hyvässä vireessä olleet Vinicius Junior tai Karim Benzema eivät onnistuneet ohittamaan Villarrealin maalivahti Geronimo Rullia. Viimeiseksi vartiksi kotijoukkue otti Eden Hazardin ja Iscon muodossa lisää hyökkäysvoimaa kentälle, mutta tämäkään ei auttanut. Real Madrid jatkaa tasapelistä huolimatta La Ligan kärjessä.

Viikon aiemmassa ottelussa 1-0 -tappioasemasta voittoon noussut Atletico Madrid ei onnistunut toistamaan samaa temppua Alavesin vieraana. Kotijoukkue karkasi heti neljännellä peliminuutilla johtoon, kun puolustaja Victor Laguardia teki kauden ensimmäisen maalinsa. Atletico oli kummallakin puoliajalla selkeästi hallitsevampi osapuoli ja paine yltyi entisestään toisella jaksolla, mutta vieraat Antoine Griezmannin johdolla eivät onnistuneet tasoitusmaalinteossa.

Alavesille voitto oli kauden ensimmäinen ja äärimmäisen tärkeä, sillä joukkue nousi kolmeen pisteeseen sekä samalla pois sarjan viimeiseltä paikalta. Atletico on toistaiseksi sarjassa jaetulla toisella sijalla 14 pisteessä Sevillan kanssa.

La Ligan lauantain tulokset

Alaves vs. Atletico Madrid 1-0
Valencia vs. Athletic Bilbao 1-1
Sevilla vs. Espanyol 2-0
Real Madrid vs. Villarreal 0-0

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga