Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

UEFA tuplasi naisten EM-kisojen palkintosummat – Myös miesten turnauksiin muutoksia

Euroopan jalkapalloliitto UEFA päämaja
AOP

Euroopan jalkapalloliitn UEFA:n Toimeenpaneva komitea kokoontui eilen Moldovan Chişinăussa ja hyväksyi osallistuville joukkueille jaettavan summan huomattavan korotuksen sekä uuden jakelumallin Englannissa kesällä 2022 järjestettävään naisten EM-turnaukseen.

16 EM-kisoihin osallistuvaa joukkuetta jakavat yhteensä 16 miljoonaa euroa, mikä on kaksinkertainen summa 8 miljoonan euron kokonaispalkintorahaan, joka jaettiin naisten vuoden 2017 EM-kisoissa Hollannissa. Taloudellinen jakautuminen sisältää lisääntyneet taatut määrät ja tulosperusteiset bonukset lohkovaiheesta.

Lisäksi UEFA:n Toimeenpaneva komitea hyväksyi ensimmäistä kertaa seuratujen ohjelman käyttöönoton ja tarjosi merkittävän 4,5 miljoonan euron kokonaissumman, jolla palkitaan eurooppalaiset seurat, jotka vapauttavat pelaajia UEFA:n naisten EM-turnaukseen heidän panoksestaan ​​tapahtuman menestymiseksi.

Rahoituksen jakamisen lisääminen ja seuran etuohjelman käyttöönotto ovat UEFA:n naisten jalkapallostrategian TimeForActionin keskeisiä strategisia aloitteita, joilla varmistetaan, että enemmän rahaa kuin koskaan ennen jaetaan naisten peliin. Rahoituksen jakelujärjestelmän täydelliset tiedot julkaistaan ​​lähipäivinä.

Uusi solidaarisuusmaksumalli miesten seurakilpailuihin

UEFA:n Toimeenpaneva komitea hyväksyi tehostetun solidaarisuusmaksumallin ei-osallistuville seuroille ja vahvisti siten UEFA:n vahvan taloudellisen sitoutumisen koko Euroopan jalkapallolle ja varmisti suuremman taloudellisen solidaarisuuden laajemmalle joukolle seuroja, jotka eivät osallistu UEFA:n vuoden 2021 kilpailuihin.

Keskeisiä muutoksia ovat:

– Osakkeiden lisääminen kaikille viiden parhaan joukkoon kuulumattomille yhdistyksille ja enimmäisosuudet viidelle parhaalle jalkapalloyhdistykselle. Viisi parasta yhdistystä ovat Englanti, Espanja, Saksa, Italia ja Ranska.

– UEFA:n Mestarien liigan lohkovaiheeseen osallistuvien jalkapalloyhdistysten välisten kuilujen pienentäminen.

– Markkinaosuuksien ja jakelun alentaminen painoi enemmän oikeudenmukaisia ​​ja tunnistettavia urheiluperiaatteita.

Osallistumattomien seurojen neljän prosentin solidaarisuutta, 140 miljoonaa euroa arvioidun 3,5 miljardin euron kokonaistulon perusteella, täydennetään 30 prosentilla seurakilpailujen tuloista, jotka ovat yli 3,5 miljardia euroa, enintään 35 miljoonaan euroon.

Tämän seurauksena osallistumattomien seurojen kilpailutuloista odotetaan käytettävissä olevan yhteensä 175 miljoonaa euroa verrattuna kausien 2018-21 130 miljoonaan euroon, ja viiden parhaan joukkoon kuulumattomille yhdistyksille varattu osuus kasvaa 132,5 miljoonaan euroon, joka on noin 50 miljoonaa euroa enemmän kuin edellisessä järjestelmässä, mikä on yli 60% enemmän.

Täydelliset tiedot solidaarisuuden jakelumallista julkaistaan ​​aikanaan. Seuraava UEFA:n Toimeenpanevan komitean kokous pidetään Sveitsin Montreux’ssa 16. joulukuuta 2021.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga