Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Championship-hyökkääjä Jonson Clarke-Harris sai pelikieltoa vanhoista törkyviesteistään

Jonson Clarke-Harris hyökkääjä Peterborough United
AOP

Championship-seura Peterborough Unitedin hyökkääjä Jonson Clarke-Harris sai Englannin jalkapalloliitto FA:lta tuomion vanhoista sosiaalisen median typeryyksistään.

Peterboroughin hyökkääjä Jonson Clarke-Harris sai neljän ottelun pelikiellon, ja hänelle määrättiin 5 300 punnan sakot vanhoista sosiaalisen median viesteistä. Clarke-Harrisin havaittiin rikkoneen Englannin jalkapalloliitto FA:n sääntöjä E3.1 ja E3.2 sosiaalisen median päivityksistä vuosina 2012-2013.

FA syytti 27-vuotiasta Clarke-Harrisiä elokuussa kuudesta rikkeestä, jotka olivat FA:n sääntöjen E3.1 ja E3.2 vastaisia. Rikkeet tapahtuivat 27. lokakuuta 2012-6. maaliskuuta 2013 välisenä aikana. Kommentit viittasivat seksuaaliseen suuntautumiseen ja Clarke-Harris on nyt määrätty osallistumaan kasvokkain tapahtuvaan koulutusohjelmaan.

FA:n tiedottaja kommentoi kurinpitopäätöstä.

– Peterborough United FC:n Clarke-Harris on pelikiellossa neljästä ottelusta, hänelle on määrätty 5300 punnan sakko ja hänen on suoritettava henkilökohtainen koulutusohjelma sen jälkeen, kun hän on myöntänyt kuusi FA:n säännön E3 rikkomista sosiaalisen median kommentteihin liittyen. Päivitykset on lähetetty 27. lokakuuta 2012 ja 6. maaliskuuta 2013 välisenä aikana.

Kommenttien sisällöstä ei jäänyt pienintäkään epäselvyyttä.

– Kommentit olivat loukkaavia, häiritseviä, sopimattomia ja saivat lajin huonoon maineeseen FA:n säännön E3.1 vastaisesti.

– Kommentit ovat myös törkeä rikkomus, joka määritellään FA:n säännössä E3.2, koska ne sisälsivät viittauksen seksuaaliseen suuntautumiseen.

Syytteen jälkeen koottiin riippumaton sääntelykomissio, joka määräsi edellä mainitun seuraamuksen kirjallisessa kuulemisessa. Heidän kirjalliset perustelunsa julkaistaan ​​aikanaan.

Pelikiellon seurauksena Clarke-Harrisiltä jää väliin ottelut Coventryä, Bournemouthia, Bristol Cityä ja Middlesbroughia vastaan.

Clarke-Harris on pelannut Peterboroughin paidassa tällä kaudella kahdeksan Championship-ottelua ja on onnistunut maalinteossa kahdesti sekä alustanut kaksi maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat