Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Ranskan Ligue 1:n Lens-Lille-kohuottelusta paljastui lisää törkeyksiä

Lens Lille Ligue 1 18.9.2021
AOP

Viime lauantain Lens-Lille-Ligue 1 -ottelun kaaosta on selvitetty koko kuluneen viikon ajan ja nyt paljastui Lille-kannattajan peniksen näyttely Lens-fanien edessä.

Lens-Lille-Ligue 1 -ottelun aikaisten tapahtumien selvittely on jatkunut. Tutkimuksissa löydettiin todisteet jo hyökkäyksistä toisiin katsomoihin, esineiden heittämisestä ja natsi-tervehdyksistä. Nyt on käynnissä uusi tapaustutkinta Lille-kannattajaa vastaan.

Nuori mies kuvattiin esittelemässä penistään Lensin kannattajien edessä. Katsomossa oli paikalla myös monia perheitä. Videon kuvannut Florian-niminen fani julkaisi tapauksesta videon, joka on laajalti esillä sosiaalisissa verkostoissa lauantaista lähtien. Mies itse oli tilanteesta hämmästynyt.

– Olimme sekaisin tämän kaverin ja hänen ystäväryhmänsä kanssa, kun hän vapautti peniksensä. Hän esitteli meille selvästi, Florian kertoi.

Penistään esitellyttä kannattajaa syytetään seksuaalisesta häiriköinnistä. Se on rikos, josta rikosprosessilain mukaan muiden nähtyä sen julkisesti saatavilla olevassa paikassa, tuomitaan vuoden vankeus ja 15 000 euron sakko.

Epäiltyä tunnistetaan parhaillaan, ja hänet voidaan pian kutsua Lensin keskuspoliisiasemalle vastaamaan syytteisiin.

Lauantaina iltapäivällä kahakat kannattajien välillä puhkesivat ottelun puoliajalla. Kuusi ihmistä loukkaantui lievästi etenkin heitetyistä istuimista. Ligue 1:n Kurinpitolautakunta päätti maanantaina määrätä varotoimenpiteenä Lensin pelaamaan kaksi seuraavaa otteluaan suljettujen ovien takana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat