Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Marcus Forssille ei peliaikaa – Brentford ja Liverpool järjestivät maalijuhlan

Brentford
AOP

Valioliigassa lauantain kierroksen päättäneessä ottelussa Marcus Forssin edustama Brentford ja Liverpool tasasivat pisteet. Ottelussa nähtiin huimat kuusi maalia.

Aiemmin viikolla neljä maalia Oldhamin verkkoon EFL-cupissa iskenyt Marcus Forss vietti koko 90 minuuttisen Liverpoolia vastaan Brentfordin penkillä, kun joukkueet hinkkasivat lauantain päättäneessä ottelussa 3-3 -tasapelin.

Ottelun avausjaksolla kotijoukkueen Ethan Pinnock käynnisti maalinteon vajaan puolen tunnin pelin jälkeen. Neljä minuuttia 1-0 -maalin perään Jurgen Kloppin miehistö tuli kuitenkin tasoihin, kun Diogo Jota iski kauden kolmannen maalinsa Valioliigassa.

Maalintekoa jatkettiin toisella jaksolla, kun Liverpool karkasi ottelussa 2-1 -johtoon Mo Salahin maalilla. Kotijoukkueen saksalaiskeskikenttämies Vitaly Janelt tasoitti pelin kuitenkin 63. minuutin pelin jälkeen. Brentfordin 2-2 -tasoituksesta kului ainoastaan neljä minuuttia kunnes Liverpool karkasi uudestaan johtoon. Tällä kertaa 20-vuotias Curtis Jones iski pallon ohi David Rayan vartioiman maalin.

Brentford sai ottelusta kuitenkin pisteen liiveihinsä, kun vaihdosta 78. minuutilla kentälle tullut Yoane Wissa naulasi tasoituksen vajaan viiden minuutin kentälläolon jälkeen. Wissa teki ottelussa debyytin Brentfordin paidassa edustettuaan Ranskan Liigan Lorientia edellisen kauden.

Tasapelin myötä Liverpool säilytti kärkipaikan Valioliigassa ennen maanantain ottelua, jossa voitolla Brighton voi nousta kärkeen. Brighton on Valioliigassa kuudentena 12 pisteessä, kun Liverpoolilla on 14 pistettä tilillään.

Brentford on sarjassa yhdesäs yhdeksällä pisteellä. Takana muun muassa Arsenal, Leicester ja Tottenham.

Valioliigan lauantain tulokset

Chelsea vs. ManC 0-1
ManU vs. Aston Villa 0-1
Everton vs. Norwich 2-0
Leeds vs. West Ham 1-2
Leicester vs. Burnley 2-2
Watford vs. Newcastle 1-1
Brentford vs. Liverpool 3-3

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga