Seuraa meitä:

La Liga

Ansu Fati osui paluuottelussa – Barcelonalle helpottava kotivoitto

FC Barcelona juhli Ansu Fatin kanssa.
AOP

FC Barcelona otti maukkaan kotivoiton Levantesta kahden tasapelin jälkeen ja nousi La Ligassa kuuden pelatun kierroksen jälkeen 12 pisteeseen.

FC Barcelona katkaisi kolmen ottelun voitottoman putkensa kaatamalla Levanten Camp Noulla vahvan esityksen päätteeksi 3-0 -lukemin. Päävalmentaja Ronald Koemanin kärsiessä pelikieltoa Barcelona sai todella vahvan alun otteluun, kun Memphis Depay onnistui ekalla kympillä pilkulta viemään Blaugranan 1-0 -johtoon ja Luuk de Jong lisäsi johdon kahteen vartin jälkeen. ‘

Vuoden tauon jälkeen paluun kentille teki Ansu Fati, kun nuori espanjalaishyökkääjä otettiin kentälle 81. peliminuutilla. 18-vuotias Fati käytti aikansa tehokkaasti, sillä hyökkääjä naulasi loppulukemat 3-0 taululle lisäajalla.

Barcelonalle voitto oli La Ligassa vasta kolmas kuuteen peliin. Muut ottelut ovat päättyneet tasan mukaanlukien viimeisen viikon ottelut Cadizia ja Granadaa vastaan. Kotikentällä pelattu 1-1 -tasapeli Granadaa vastaan oli todella heikko esitys Koemanin valmentamalta joukkueelta, mutta siitä huolimatta Barcelona onnistui tasoittamaan pelin viimeisillä minuuteilla.

Levanten alkukausi on ollut todella vaikea. Pisteitä seitsemän pelin jälkeen on koossa neljä ja kaikki ovat tulleet tasapeleillä. Joukkue on kokenut tappiot Barcelonan lisäksi Celta Vigolle ja Real Sociedadille. Kauden toisessa ottelussa Levante oli lähellä voittaa Real Madridin kotikentällään, mutta Vinicius Junior tasoitti pelin toisella maalillaan 85. minuutilla ja peli päättyi 3-3 -lukemiin.

Barcelonan kausi jatkuu Benfican vieraana Mestarien liigassa keskiviikkona. Seuraavassa liiga-ottelussa on vastassa Atletico Madrid ensi viikonloppuna.

Levante pelaa ensi viikonloppuna vierasottelun Mallorcaa vastaan.

La Ligan sunnuntain ottelut

Mallorca vs. Osasuna 2-3
FC Barcelona vs. Levante 3-0
19.30 Real Sociedad vs. Elche
19.30 Rayo Vallecano vs. Cadiz
22.00 Real Betis vs. Getafe

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta La Liga