Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Celta Vigo kotivoittoon Granadasta

Denis Suarez iski voittomaalin.
AOP

Espanjan La Ligan seitsemäs ottelukierros saatiin kahta siirrettyä ottelua lukuunottamatta maaliin maanantai-iltana, kun Celta Vigo kaatoi kotonaan Granadan.

La Ligan pohjasakan joukkueiden välisessä taistelussa Celta Vigo otti maukkaan kotivoiton Granadasta 1-0 -lukemin. Celta Vigo nousi voittonsa myötä seitsemään pisteeseen ja otti jo toisen voittonsa putkeen.

Celtan ainokaisen iski toisen puoliajan seitsemän minuutin lisäajalla urallaan aiemmin Arsenalia ja FC Barcelonaa edustanut keskikenttämies Denis Suarez. Suarezin veto painui maalin takakulmaan käytännössä läpi maalivahti Aaron Escandellin käsistä, joka vaihdettiin kentälle 77. peliminuutilla Luis Maximianon tilalle.

Maximiano oli torjunut juuri ennen vaihtoa Celtan pilkun, kun kärkihyökkääjä Iago Aspasin veto oli aivan liian helposti ennakoitavissa.

Granada oli ennen ottelun voittomaalia hyvin lähellä siirtyä ottelussa 0-1 -johtoon, kun 22-vuotias Alberto Soro pääsi yrittämään aivan maalin lähietäisyydeltä, mutta Matias Dituro torjui tämän ja Luis Suarezin jatkoyrityksen.

Granada on seitsemän ottelun jälkeen edelleen voitoitta ja sarjassa 18. sijalla kolmella pisteellä. Joukkue kohtaa kotinurmella Sevillan ensi viikonloppuna. Celta on äitynyt heikon alkukauden jälkeen kahden ottleun voittoputkeen, jossa joukkue ei ole päästänyt maaliakaan. Seuraavaksi Celta hakee voittoa Elchen vieraista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga