Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barcelonan Ansu Fati palaa kokoonpanoon kymmenen kuukauden sairasloman jälkeen

Ansu Fati hyökkääjä Barcelona
AOP

Barcelonan La Liga -kausi on lähtenyt nikotellen käyntiin ja se on kärsinyt etenkin hyökkäyspään ongelmista useiden pelaajasiirtojen ja talousvaikeuksien jäljiltä. Nyt se saa nuorisotähtensä Ansu Fatin takaisin kokoonpanoon.

18-vuotias espanjalaishyökkääjä Ansu Fati on onnellinen paluustaan.

– Olen todella kiitollinen kaikille faneille, tunnen olevani rakastettu ja se auttaa toipumisessa, Fati sanoi aiemmin tällä viikolla Marcan haastattelussa.

Fati joutui olemaan kymmenen kuukautta sivussa polvivammansa vuoksi. Myös korona-pandemian aiheuttamat haasteet harmittivat miestä.

– Odotan todella innolla, että saan antaa takaisin sen uskon, jonka he ovat luoneet minuun, kun palaan Camp Noulle. Se tulee olemaan kuin debyyttipäiväni.

– Siitä on melkein kaksi vuotta, kun pystyin pelaamaan yleisön edessä, joten se tulee olemaan minulle hyvin erityistä. Toivon, että pystyn antamaan faneille hyvän esityksen, Fati hehkutti.

Fati kokee myös, että kuntoutumisaika on ollut oppimisprosessi ja auttanut häntä kypsymään ja arvostamaan pieniä asioita.

– Ensimmäiset päivät olivat vaikeita, en halunnut hyväksyä sitä, mutta se oli mitä se oli. Minun oli hyväksyttävä se.

– Se on nyt ohi ja odotan innolla, että saan nauttia pelaamisesta uudelleen enemmän kuin koskaan.

Fati arvostaa myös mahdollisuutta palata normaaliarkeensa.

– Kun olet käynyt sen läpi, arvostat enemmän pieniä asioita; mahdollisuus treenata jälleen joukkuetovereiden kanssa oli minulle erityinen päivä. Olen erittäin iloinen saadessani olla mukana ja käytettävissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga