Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliga-hyökkääjä Max Kruse jälleen kohun keskellä

Max Kruse hyökkääjä Union Berlin
AOP

Saksan Bundesligassa pelaava Union Berlin on suomalaisillekin tuttu Konferenssiliigan peleistä, mutta nyt joukkue on kohun keskellä sen hyökkääjän Max Krusen toilailujen vuoksi.

Kauden kuudessa Bundesliga-ottelussa 33-vuotias hyökkääjä Max Kruse on tehnyt yhden maalin ja syöttänyt voittomaalin Borussia Mönchengladbachia vastaan. Konferenssiliigan elokuisessa karsintaottelussa hän oli yksi Unionin vaarallisimmista pelaajista, kun KuPS hävisi Helsingin Olympiastadionilla 0-4. Kruse teki toisen ja syötti kolmannen täysosuman.

Hyökkääjällä on ollut jo vuosien ajan raikulipojan maine saksalaisessa jalkapallossa. Silloinen päävalmentaja Joachim Löw antoi hänelle potkut maajoukkueesta maaliskuussa 2016, kun Kruse juhli berliiniläisessä yökerhossa syntymäpäiväänsä kesken maajoukkuekomennuksen.

Aiemmin samalla kaudella Kruse unohti taksiin laukun, missä oli hänen pokerista voittamat 75 000 euroa. Krusen silloinen seurajoukkue Wolfsburg rankaisi hyökkääjää sakoilla töppäilyn takia.

Nyt Krusen toilailuja sai selvittää Union Berlinin puheenjohtaja Dirk Zingler. Mies oli vieraana Bildin Lage der Liga -ohjelmassa ja hänelle näytettiin Krusen Instagram-video, jossa saksalainen polttaa vesipiippua.

– En katso kaikkia hänen videoitaan. Joskus lapseni tulevat luokseni ja näyttävät minulle videon. Mutta anna Maxin olla sellainen kuin hän on. Kun hän toimittaa, hänen pitäisi polttaa shishaa, Zingler totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga