Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Dortmundissa luvassa maalijuhlat? – Bundesliigassa yhteensä viisi ottelua

RB Leipzigin pelaajia.
AOP

Saksan jalkapallon pääsarjaa Bundesliiga on pelattu ennen tämän viikonlopun kierrosta yhteensä kuuden ottelun verran ja sarjaa johtaa ansaitusti Bayern Munchen, joka on kokenut ainoan pistemenetyksensä sarjan avauskierroksella.

Lauantaina on mielenkiintoinen ottelutarjonta Saksan Bundesliigassa tarjolla. Kello 16.30 alkavista otteluista ehdottomasti mielenkiintoisin on sarjassa neljäntenä olevan Borussia Dortmundin kotiottelu Augsburgia vastaan, sillä joukkueiden keskinäiset väännöt tuppaavat olemaan melkoista ilotulitusta. Dortmundissa kaksi edellistä ottelua näiden välillä on päättynyt kotivoittoihin 3-1 ja 5-1 sekä toissa kaudella Augsburgissa nämä joukkueet takoivat kahdeksan maalia Dortmundin voittaessa 5-3 -lukemin.

Muissa 16.30 alkavissa otteluissa Hertha Berlin saa vieraakseen Freiburgin, Stuttgart pelaa kotonaan Hoffenheimia vastaan ja Mönchengladbach matkustaa Wolfsburgin vieraaksi, joka urakoi viikolla Mestarien liigassa Sevillaa vastaan. Viime viikolla Dortmundin voittaneella Mönchengladbachilla olisi oiva tilaisuus kasvattaa voittoputki kahteen, kun Wolfsburg on onnistunut edellisestä viidestä pelaamastaan ottelusta voittamaan vain yhden ja se tapahtui Bundesliigassa sarjajumbo Greuther Furthin vieraana syyskuun alussa.

Lauantain päättävassa ottelussa Red Bull Leipzig saa vastaansa sarjanousija Bochumin, joka on voittanut kuudesta pelistä vain yhden ja kärsi kaksi viikkoa sitten Bayernin vieraana ruman 7-0 -tappion. Leipzig kärsi viikolla tappion Mestarien liigassa Club Bruggelle kotonaan, mutta voitti viikko sitten kotimaan liigassa Hertha Berlinin 6-0 -lukemin.

Bundesliigan lauantain kamppailut

16.30 Dortmund vs. Augsburg
16.30 Hertha Berlin vs. Freiburg
16.30 Stuttgart vs. Hoffenheim
16.30 Wolfsburg vs. Mönchengladbach
19.30 RB Leipzig vs. Bochum

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga