Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Juventus menetti kaksi huippuhyökkääjäänsä sairastuvalle

Alvaro Morata Paulo Dybala Juventus
AOP

Juventus menetti Sampdoria-ottelussa kaksi kärkihyökkääjäänsä, Alvaro Moratan ja Paulo Dybalan, sairastuvalle. Kumpikin on maaottelutauon yli poissa riveistä.

Sekä Alvaro Morata että Paulo Dybala kävivät maanantaina lääkärintarkistuksessa. Molemmat pelaajat kärsivät lihasvammoista, espanjalaisella oikeassa reidessä ja argentiinalaisella vasemmassa reidessä.

Tietojen mukaan maanantaiaamuna tehdyn magneettikuvauksen jälkeen Dybalan vamma ei ole niin vakava kuin olisi voinut pelätä: loukkaantumista ei ole, joten mies voi olla käytettävissä tauon jälkeen. Jos häntä ei nähtäisi kentällä Romaa vastaan ​​17. lokakuuta, tavoitteena olisi kolme päivää myöhemmin suunniteltu Mestarien liigan ottelu Zenitiä vastaan.

Moratan tilanne on kuitenkin toinen: espanjalaisella ongelma on suurempi, ja hänellä on vaarassa myös Mestarien liigan ottelun 20. lokakuuta Venäjällä.

Juventus julkaisi maanantaina virallisen tiedotteen hyökkääjien vammoista. Se paljasti Moratalla lievän lihasvamman oikean reiden reisilihaksessa. Dybalalla on vasemman reiden puolijänteisen lihaksen venymä. Lausunnon mukaan molemmat ovat käytettävissä tauon jälkeen maajoukkueiden peleissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A