Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Jalkapallon CONCACAF Leaguessa nähtiin järisyttävä lahjontaepäilys

jalkapallo
AOP

Pohjois- ja Keski-Amerikan CONCACAF Leaguessa, joka on maanosien kansainvälinen seurajoukkuejalkapalloturnaus, paljastui viime viikolla törkeä väärinkäytös kahden joukkueen kesken.

Surinamilainen Inter Moengotapoe ja hondurasilainen CD Olimpia kohtasivat CONCACAF Leaguen kamppailussa ja ottelun jälkeen internetissä alkoi levitä video, jolla Moengotapoen pääomistaja Ronnie Brunswijk vierailee Olimpian pukukopissa ja jakaa rahaa seuran pelaajille. Tämän jälkeen mies poistuu Olimpian pelipaita mukanaan.

Nyt Pohjois-Amerikan, Keski-Amerikan ja Karibian alueen jalkapalloliitto CONCACAF:n kurinpitolautakunta on tutkinut tapauksen. Tiedotteessaan se kertoi, että arvioidessaan videollaa esitettyjä toimia ja molempien seurojen antamia kirjallisia lausuntoja se on todennut, että ottelun jälkeen tapahtui vakavia eheyssääntöjen rikkomuksia.

Näiden sääntöjen rikkomusten seurauksena molemmat seurat on hylätty ja poistettu tämän vuoden CONCACAF Leaguesta välittömästi. Lisäksi komitea on päättänyt, että Brunswijk tuomitaan kolmen vuoden ajaksi kielletyksi osallistumasta mihinkään ominaisuuteen CONCACAF-kilpailuissa.

CONCACAF jatkaa asian ja muiden asianosaisten tutkintaa ja varaa itselleen oikeuden viedä muita todisteita kurinpitolautakunnalleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat