Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

IL: Joel Pohjanpalon alkukausi Turkissa vaikea – Joukkueen päävalmentaja myös vaihtoon

Joel Pohjanpalon hattutemppu
AOP

Joel Pohjanpalo siirtyi Saksan Bundesligan Leverkusenista lainalle Turkin Süper Ligin Çaykur Rizesporiin syyskuun alussa. Hyökkääjän alku Turkissa on ollut tahmainen.

Joel Pohjanpalon aloitus Çaykur Rizesporissa ei ole sujunut toivotulla tavalla. Ensimmäisissä kahdessa Turkin Süper Ligin ottelussa suomalainen pääsi avaamaan kärjessä, mutta tulosta ei syntynyt. Kolmannessa ottelussa Pohjanpalo oli sivussa loukkaantuneena.

Neljänteen otteluun hän oli palannut kokoonpanoon. Pohjanpalo lämmitteli fysioterapeutin kanssa erillään muusta joukkueesta, mutta sen verran hyvin selkä oli kuitenkin kuntoutunut, että suomalainen pääsi kentälle 63. minuutilla. Maaliverkko ei vieläkään heilunut.

Rizesporin alkukausi on ollut muutenkin surkea ja joukkueella on kasassa seitsemästä ottelusta vain yksi tasapeli ja kuusi tappiota maalierolla 4-16. Yhdellä pisteellään se pitää sarjan jumbosijaa ja matkaa pois putoajien paikoilta Kasımpaşaan on viisi pistettä.

Rizespor antoi viime viikolla potkut päävalmentaja Bülent Uygunille. Tilalle palkattiin Hamza Hamzaoğlu, joka valmensi viimeksi Süper Ligissä pelaavaa Kayserisporia. Hamzaoğlu seisoi joukkueen penkin takana ensimmäisetä kertaa ottelussa Başakşehiriä vastaan viikonloppuna. Valmentajan vaihdos ei ainakaan vielä ollut tuottanut tulosta, sillä Başakşehir murjoi Rizesporin tylysti lukemin 3–0.

– Joukkue, joka ei ole voittanut kuuteen viikkoon murtui henkisesti ensimmäiseen päästettyyn maaliin, Hamzaoglu sanoi TRT:n mukaan ottelun jälkeen.

Uusi valmentaja aikoo kuitenkin saada joukkueen kelkan käännettyä.

– Meidän on päästävä henkisesti ja fyysisesti hyvään tilanteeseen. Nostamme tämän joukkueen yhdessä pelaajien kanssa jaoilleen.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat