Muut

Venezia nousi tasoihin Torinon paineen alta

Niki Mäenpää Venezian maalilla.

Italian Serie A:n kuudes ottelukierros saatiin pelattua maanantai-iltana loppuun, kun Venezia ja Torino jakoivat pisteet kiihkeässä ottelussa.

Venezia otti kauden neljännen pisteensä nousemalla tasapeliin kotiottelussa Torinoa vastaan. Pisteet jaettiin 1-1 -tuloksella. Serie A:ssa Venezia nousi sijalle 18. kuuden pelatun ottelun jälkeen, kun Torino on kahdeksassa pisteessä yhdessä Juventuksen, Empolin ja Bolognan kanssa.

Maanantain ottelussa kotijoukkue oli täysin jyrän alla ja Torino johtikin ottelua 1-0 -lukemin toisen puoliajan alussa tulleella Josip Brekalon maalilla.

Pelitilanne muuttui kuitenkin dramaattisesti 74 peliminuutin jälkeen, kun ensin vieraiden puolustaja Koffi Djidji otti keltaisen. Sama mies oli uudestaan pahanteossa kolme minuuttia myöhemmin, kun Djidji rappasi omalla rangaistusalueella toisen keltaisen sekä pilkun arvoisesti kotijoukkueen pelaajaa.

Rangaistuspotkusta kotijoukkueen 26-vuotias vaihtomies Mattia Aramu ei epäonnistunut vaan tasoitti kauden ensimmäisellä maalilla pelin 1-1:n.

Aramun pilkun jälkeen ottelussa ei lisämaaleja nähty, joten Niki Mäenpään edustamalle Venezialle kirjattiin neljäs piste plakkariin.

Venezia jatkaa kauttaan Cagliarin vieraana perjantaina ja Torino pelaa lauantaina paikallisottelussa Juventusta vastaan kotikentällään.