Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brighton nousi tasoihin lisäajalla – jatkaa Valioliigassa kuudentena

Neal Maupay
AOP

Valioliigassa nähtiin maanantaina todella mielenkiintoinen kamppailu, kun vahvasti kauden aloittanut Brighton matkasi Crystal Palacen vieraaksi. Ottelussa jaettiin lopulta pisteet vaiheikkaiden hetkien jälkeen.

Crystal Palace ja Brighton jakoivat pisteet, kun joukkueiden välinen kamppailu päättyi 1-1 -tasalukemiin reilun 90 minuutin väännön jälkeen. Kummatkin ottelun maaleista nähtiin lisäajoilla, kun ensimmäisen puoliajan lisäajalla kotijoukkue karkasi rangaistuspotkulla johtoon Wilfried Zahan osuttua tolppien väliin. Toisen jakson lopussa neljännellä lisäaikaminuutilla Brighton tuli tasoihin, kun ranskalaishyökkääjä Neal Maupay tsippasi pallon verkkoon pujahdettuaan linjan taakse.

Ottelun toisella jaksolla Brighton oli hallitsevampi osapuoli, mutta Crystal Palace onnistui pitämään johdostaan helpohkosti kiinni. Kotijoukkueen Jordan Ayewille siunaantui erinomainen tilaisuus naulata peli 2-0’n noin 85 minuutin kohdalla, mutta laukaus painui niukasti etukulmasta ohi. Brighton iski pelin tasoihin, kun puolustaja Joel Vetman käänsi kotijoukkueen huonon maalipotkun takaisin kohti Guaitan vartioimaa maalia ja Maupay pääsi iskemään pallon reppuun.

Kuuden kierroksen jälkeen Brighton on 13 pisteessä kuudentena vain pisteen Valioliigaa johtavan Liverpoolin takana. Crystal Palace on sarjassa 15. kuudella pisteellä. Palace jatkaa kauttaan ensi viikonloppuna Leicesteriä vastaan käytävällä kotiottelulla. Brighton kohtaa lauantain kotipelissä vahvaan vireeseen päässeen Arsenalin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga