Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Thierry Henry vahvistaa Spotifyn perustajan Arsenalin-ostoaikeet

Daniel Ek perustaja Spotify
AOP

Arsenalin hyökkääjälegenda Thierry Henry korosti maanantaina haastattelussa, että Spotifyn perustaja Daniel Ek on edelleen sitoutunut ostamaan Arsenalin.

Musiikkipalvelu Spotifyn perustaja Daniel Ek lähestyi Arsenalin omistaja Stan Kroenkea toukokuussa ja teki 1,8 miljardin punnan tarjouksen lontoolaisseurasta. Kroenke ei tarttunut silloin siihen, mutta Spotifyn omistaja on varma, että Kroenke kuuntelee tarjousta – jota hän pitää pakottavana – ja hänellä on täysi tuki Thierry Henryltä ja kahdelta muulta Arsenalin legendoilta Patrick Vieiralta ja Dennis Bergkampilta.

Henry paljasti, että osapuolten välillä ei ole tällä hetkellä keskusteluyhteyttä, mutta on vakuuttunut siitä, että sopimus voidaan saavuttaa riippumatta Kroenkesin kannasta, jonka mukaan seura ei ole myynnissä.

– Päästäksesi sinne sinun on saatava joku vastaamaan toisella puolella. Se ei ole vielä tapahtunut, mutta me ja hän olemme täällä jäädäksemme, joten katsotaan mitä tapahtuu.

– Tällä hetkellä ei ole vuoropuhelua, ja minusta tuntuu, että siitä tulee pitkä prosessi. Sanoin tämän viimeksi, kun olin ohjelmassa toukokuussa. Kuinka kauan se kestää, en todellakaan tiedä, Henry kertoi Monday Night Footballissa.

Henry totesi aiemmin, että Ekin ensisijaisena tavoitteena on palauttaa Arsenalin identiteetti – joka ranskalaisen mielestä on kadonnut Kroenkesin alaisuudessa – antamalla valta takaisin kannattajille ja tuomalla seuran perinteitä tuntevat ihmiset hallitukseen.

Henry on keskustellut myös mahdollisesta kultaisen osakkeen -järjestelmästä, joka voisi antaa kannattajaryhmille vallan hylätä hallituksen päätökset.

Henry puhui samasta aiheesta Sky Sportsin haastattelussa viimeksi toukokuussa.

– Tiedän, että monet ihmiset halusivat kuulla yritysostosta.

Henry jatkoi kertomalla, että asioita on jo tapahtunut.

– Se on totta. Daniel on Arsenal-fani, hän ei sanonut saadakseen julkisuutta. Hän on ollut Arsenal-fani hyvin pitkään.

– Hän otti jo yhteyttä Kroenkeihin ja sanoi jo itse, että hän oli kerännyt varat varmistaakseen, että hän voi tehdä hyvän tarjouksen.

Henryn mukaan nyt on aika muutokselle.

– Heidän on nyt kuunneltava. Monet ihmiset ovat huutaneet haluavansa omistajan ulos. Yritämme tarjota ratkaisun, johon fanit osallistuvat ja saavat seuran DNA:n takaisin.

– Keskustelua on oltava, mutta hän otti yhteyttä.

Henry ei uskonut toukokuussakaan nopeaan prosessiin.

– Luulen, että siitä tulee pitkä eikä helppo – jos se joskus tapahtuu. Yksi asia, jonka haluan toistaa, on se, että Daniel ei siirry pois, vaan hän odottaa, haluavatko he myydä.

– Se kestää hyvin kauan. Tiedämme, mitä haluamme tehdä, mutta ennen kaikkea meidän on varmistettava, että voimme ottaa haltuun, jos he kuuntelevat, Henry painotti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga