Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Espanjan La Ligassa huippukamppailu – onko tämä Ronald Koemanin viimeinen ottelu FC Barcelonan valmentajana?

Ronald Koeman FC Barcelonan päävalmentaja.
AOP

Espanjan La Liga -kierros pitää lauantaina sisällään neljä ottelua. Lauantain ehdoton helmi pelataan kymmeneltä Suomen aikaa, kun Madridissa Diego Simeonen Atletico Madrid saa vastaansa Ronald Koemanin valmentaman FC Barcelonan.

Lauantain ottelut La Ligassa aloittaa Osasunan ja Rayo Vallecanon välinen kamppailu kolmelta. Osasuna on seitsemän ottelun jälkeen kerännyt 11 pistettä ja on sarjassa 10. sijalla. Rayo Vallecano on mukavasti viidennellä sijalla, kun samassa ottelumäärässä mukaan on tarttunut 13 pistettä. Kummallakin joukkueella on voitot alla ennen lauantain kamppailua.

Sarjan alemman puoliskon väännössä viiden jälkeen Mallorca saa kotikentälleen vieraakseen Levanten. Mallorca taipui viikko sitten Osasunalle maalijuhlien jälkeen kotonaan 3-2 -lukemin ja sitä ennen Real Madrid takoi kuusi maalia joukkueen verkkoon. Levante on jäänyt kahdessa edellisessä ottelussa nollille FC Barcelonaa vastaan vieraissa ja Celta Vigoa vastaan kotona, joten kummallakin joukkueella on vain voitettavaa tässä ottelussa.

Puoli kahdeksalta käynnistyy Cadizin ja Valencian välinen taistelu. Cadiz taipui viikko sitten Rayon vieraana, mutta Valencia pelasi 1-1 -tasapelin Athletic Bilbaota vastaan kotonaan. Valencia on ollut hieman alamaissa viimeiset kolme kierrosta, sillä näistä on kertynyt vain tasapelin tuoma piste. Kausi alkoi joukkueelta vakuuttavasti, kun neljästä ensimmäisestä pelistä tuli kolme voittoa ja tasapeli.

Lauantain päättävässä kamppailussa kaksi entistä talousvaikeuksissa kärvistelevän Barcelonan kärkeä yrittää tehdä FC Barconalle kiusaa, kun Luiz Suarezin ja Antoine Griezmannin tähdittämä Atletico Madrid hamuaa pisteitä syvällä yössä vaeltavalta FC Barcelonalta. Atletico ei ole pelannut erityisen hyvää jalkapalloa alkukaudesta, vaikka tilillä onkin seitsemän pelin jälkeen 14 pistettä. Barcelona sen sijaan on pelannut todella heikosti ja tätä korosti keskiviikon vierasottelu Benfican vieraana Mestarien liigassa, kun joukkue taipui 3-0 -lukemin.

Mikäli Diego Simeonen Atletico kaataa FC Barcelonan, niin Ronald Koeman saanee maanantaina potkut Blaugranan peräsimestä.

Lauantain La Liga kamppailut

15.00 Osasuna vs. Rayo Vallecano
17.15 Mallorca vs. Levante
19.30 Cadiz vs. Valencia
22.00 Atletico Madrid vs. FC Barcelona

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga