Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Dundee Unitedim hyökkääjä Leigh Griffiths syyllistyi hölmöön temppuun savupommin kanssa

Leigh Griffiths hyökkääjä Dundee United
AOP

Poliisi syyttää hyökkääjä Leigh Griffithsiä välikohtauksesta Dundee Unitedin Premier Sports Cup -tappion aikana St Johnstonia vastaan. Dundeen hyökkääjä potkaisi savupommin takaisin katsomoon, jossa vieraskannattajat olivat sen jälkeen, kun savupommi oli heitetty Dens Parkin kentälle.

Skotlannin poliisin tiedottaja kertoi asiasta.

– Skotlannin poliisi voi vahvistaa, että 31-vuotiasta miestä on syytetty syyllisestä ja holtittomasta käytöksestä Dens Parkissa, Dundeessa, keskiviikkona 22. syyskuuta tapahtuneen välikohtauksen jälkeen. Raportti toimitetaan syyttäjälle.

Leigh Griffiths, joka on lainassa Dundee Unitedissa Celticiltä, ​​pahoitteli tapausta torstaina ja totesi aikovansa “Vain poistaa sen kentältä”. Hän totesi, että hän oli tarkoittanut potkia pyrotekniikan pois kentältä joukkueensa 0-2-puolivälierätappion aikana.

Kannattajan ottama videomateriaali, joka on julkaistu sosiaalisessa mediassa, osoittaa Griffithsin potkivan sinisen savupommin kentältä ja korkealle katsomoon.

Myös Dundee antoi julkilausuman tapauksesta.

– Avausmaalin jälkeen vierailevat kannattajat heittivät kentälle esineitä, joissa oli muun muassa savupommi. Tämä pyrotekniikka päätyi takaisin katsomoon, kun Leigh potkaisi sen pois pelikentältä.

Griffiths oli pahoillaan tapahtuneesta.

– Oli valitettavaa, että pyrotekniikka päätyi takaisin katsomoon, koska tarkoitukseni oli vain poistaa se kentältä. Kun olin juuri päästänyt maalin, olin innokas aloittamaan ottelun uudelleen mahdollisimman nopeasti ja haluan pyytää anteeksi tämän toiminnan aiheuttamaa ahdistusta.

Griffiths voi joutua Skotlannin jalkapalloliiton SFA:n kurinpitotoimiin tapauksen vuoksi, mutta poliisin syyte saattaa viivyttää prosessia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat