Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Norjan Elitserien-joukkue Brannin juhlakohusta jaettiin rangaistus

Brann Stadion
AOP

Norjassa syntyi jättikohu, kun Elitserien-joukkue Brannin pelaajat rellestivät ilman lupaa joukkueen Brann Stadion -kotistadionilla. Juhlissa oli rutkasti alkoholia ja tietojen mukaan myös muun muassa seksiä harrastettiin. Osa tapahtumista johti kuitenkin myös poliisitutkintaan.

Poliisi on saanut päätökseen tutkinnan rikoksista, jotka syntyivät Brann Stadionin juhlimisen yhteydessä. Ne koskivat raiskausta ja väkivaltaa.

Poliisin asianajaja Lillian Anderson Kleppe sanoo uskovansa yhden pelaajan syyllistyneen väkivaltaan yhtä naista vastaan, joka osallistui Brann Stadiumin juhliin tiistaina 10. elokuuta.

– Olemme arvioineet suhdetta konkreettisesti. Poliisi uskoo, että kyseinen henkilö on syyllistynyt ruumiinvamman tuottamiseen. Olemme katsoneet, että 10 000 kruunun sakko on sopiva rangaistus, Kleppe toteaa.

Hilde Cecilie Matre, naispuolisen uhrin avustaja kertoi, että rangaistus kelpaa hänen asiakkaalleen.

– Asiakkaani on tyytyväinen rangaistukseen, vaikka hän kertoi myös vakavammista asioista. Meidän on tarkasteltava asiakirjaa ennen kuin teemme valituksen, mutta hänelle tärkeintä on, että vastaus annetaan rangaistuksella ja että asia saadaan nopeasti ratkaistua, Matre sanoi.

Lähteet tiesivät kertoa, että pelaaja on hyväksynyt sakon. Jos sakko hyväksytään, asia katsotaan ratkaistuksi. Hyväksymätön sakko viedään yleensä käräjäoikeuteen.

Tapaus on myös vielä syyteharkinnassa

Asia on nyt lähetetty syyttäjänvirastoon syyteharkintaa varten. Poliisi ei julkista, mitä suosituksia poliisi on antanut syyttäjänvirastolle.

– Normaalisti sitä ei tehdä. Nyt on syyttäjä, joka poliisin suosituksesta riippumatta tarkistaa ja päättää tapauksen, Kleppe kertoi.

– Erilaisia ​​tutkintatoimia on suoritettu, ja pääpaino on osapuolten, loukatun naisen ja syytetyn kuulusteluissa sekä lisäksi useissa todistajahaastatteluissa.

Päätösaikataulusta Kleppe ei osaa sanoa sen enempää.

– Tapaus on koodattu raiskaukseksi. Tämä on tapaus, jonka poliisin ja syyttäjän on asetettava etusijalle. Mutta itse asiassa se vaihtelee, kuinka kauan se kestää sekä poliisissa että syyttäjän kanssa muiden työtehtävien ja vastaavien suhteen. En siis valitettavasti voi sanoa mitään odotetusta tapausten käsittelyajasta siellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat