Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

UEFA luopui oikeustoimista Euroopan Superliigan perustajaseuroja kohtaan

UEFA keskeuttää Superliiga rangaistukset
AOP

Euroopan jalkapalloliitto UEFA on luopunut oikeustoimistaan ​​kolmea joukkuetta vastaan, jotka ovat edelleen sitoutuneita Euroopan Superliigaan.

Euroopan jalkapalloliitto UEFA keskeytti alun perin Barcelonan, Juventuksen ja Real Madridin kurinpitotapauksen kesäkuussa, kun Superliiga-hanke romahti huhtikuussa.

UEFA on nyt ilmoittanut ratkaisustaan kurinpitoasiassa.

– Olemme tehneet päätöksen asiassa, joka liittyy UEFA:n oikeudellisen kehyksen mahdolliseen rikkomiseen niin kutsutun Superliigan yhteydessä. UEFA:n valituselin on julistanut menettelyn mitättömäksi, ikään kuin menettelyä ei olisi koskaan aloitettu.

Se jättää kuitenkin avoimen mahdollisuuden kurinpitotoimiin, jotka alkavat myöhemmin uudelleen.

Päätös tapahtui sen jälkeen, kun espanjalainen tuomari antoi viime viikolla UEFA:lle viisi päivää aikaa vahvistaa, että se noudattaa tuomioistuimen päätöstä, eikä rankaise joukkueita heidän osallistumisestaan ​​Superliigaan, koska heitä uhkasi mahdollinen Mestarien liigan pelikielto. Madridilainen tuomari ilmoitti tapauksesta myös Euroopan unionin tuomioistuimelle Luxemburgissa.

UEFA ilmoitti ottavansa yhteyttä myös muihin yhdeksään irtautumisyritykseen osallistuneeseen seuraan – Arsenaliin, Chelseaan, Liverpooliin, Manchester Cityyn, Manchester Unitediin, Tottenham Hotspuriin, Atletico Madridiin, AC Milaniin ja Inter Milaniin – kertoakseen heille, ettei heidän tarvitse maksaa sakkoja, jotka heille määrättiin liigan perustamisesta.

Toukokuussa joukkueet olivat sopineet maksavansa yhteensä 15 miljoonan euron sakon ja että 12 prosenttia heidän UEFA:n kilpailutuloista pidätettäisiin kauden aikana.

UEFA oli jyrkkänä kuitenkin sen suhteen, ettei se tule jatkossakaan suvaitsemaan sooloilua.

– UEFA tekee jatkossakin kaiken tarvittavan estääkseen kapinoivan liigan muodostumisen, ja se varaa itselleen oikeuden aloittaa oikeudenkäynnit uudelleen, jos hanke tai muu vastaava projekti herätetään henkiin, liitto sanoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat