Seuraa meitä:

Muut

HJK tiukan paikan edessä konferenssiliigassa

Riku Riski HJK:n vieraspelissä Interiä vastaan.
AOP - Matti Raivio

Helsingin Jalkapalloklubi kohtaa torstaina vieraskentällä konferenssiliigassa Armenian Alashkertin, joka tulee kotiotteluunsa kahden ottelun voittoputkessa.

HJK jatkaa pelejään eurokentillä torstaina, kun joukkue matkustaa Armeniaan Alashkertin vieraaksi.

HJK:lla on ollut elokuun lopun jälkeen erittäin vaikeaa, sillä 23. elokuuta FC Lahdesta tulleen vierasvoiton jälkeen joukkue on pelannut seitsemän ottelua ja onnistunut voittamaan vain yhden, kun FC Inter kaatui Veikkausliigassa 3-1 -lukemin vieraskentällä.

Klubi koki konferenssiliigan lohkovaiheen ensimmäisessä ottelussa kotitappion LASK:lle 2-0 -lukemin ja on tämän jälkeen pelannut kolme ottelua Veikkausliigaa ja hävinnyt näistä kaksi. FC Honkaa vastaan joukkue onnistui pelaamaan maalittoman tasapelin.

HJK:lla on kotimaan sarjaa jäljellä vielä loppusarjan ottelut joita on yhteensä viisi kappaletta. Loppusarjaan Klubi lähtee toiselta sijalta tasapisteistä KuPS:n kanssa, joka nousi HJK:n tavoin 49 pisteeseen Veikkausliigan alkusarjan viimeisellä kierroksella.

Armenian pääsarjassa toiseksi viimeisenä oleva Alashkert aloitti konferenssiliigan vierastappiolla Israelin Maccabi Tel Aviville 4-1 -lukemin. Joukkueen ainoasta maalista vieraspelissä vastasi portugalilainen hyökkääjä Jose Embalo. Sama mies on onnistunut tekemään yhden joukkueensa viidestä maalista Armenian pääsarjassa.

Viime viikonloppuna Alashkert voitti jumbofinaalissa BKMA:n 2-1 -lukemin. Joukkueen maaleista vastasi tuossa pelissa David Khurtsidze ja Ismael Fofana, joka ratkaisi ottelun viimeisellä kympillä.

Eurooppa liigan viimeisellä karsintakierroksella joukkue onnistui pitämään Skotlannin Rangersia pihdeissä, sillä skotit jatkoivat Eurooppa liigan lohkovaiheeseen yhteismaalein 1-0.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut