Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Liverpoolin hyökkääjälegenda Roger Hunt on menehtynyt

Roger Hunt entinen hyökkääjä Liverpool
AOP

Valioliiga-joukkue Liverpoolin legendaarinen hyökkääjä Roger Hunt menehtyi maanantaina 83-vuotiaaana.

Roger Hunt oli Liverpoolin kaikkien aikojen toiseksi paras maalintekijä 285 maalillaan 492 ottelussa. Hän kuoli rauhallisesti kotonaan pitkän sairauden jälkeen maanantai-iltana. Hän oli 83-vuotias.

Hunt liittyi Liverpooliin amatöörijoukkue Stockton Heathista 20-vuotiaana heinäkuussa 1958 ja vietti 11,5 erittäin menestyksekästä vuotta Anfieldilla. Hänen yhteenlasketut 285 maalinsa Liverpoolille oli ennätys, kunnes Ian Rush ylitti sen vuonna 1992. Kukaan pelaaja ei kuitenkaan ole koskaan tehnyt enempää liigamaaleja Liverpoolissa kuin Hunt 244 osumallaan.

Hunt teki debyyttinsä Liverpoolin voittaessa 2-0 Scunthorpe Unitedin Anfieldillä syyskuussa 1959. Muutaman kuukauden kuluttua seuraan saapuneen Bill Shanklyn johdolla Hunt solmi pelottavan kärkikolmikon Ian St Johnin kanssa ja Liverpool voitti Toisen divisioonan tittelin vuonna 1962, kaksi Ensimmäisen divisioonan mestaruutta vuosina 1964 ja 1966 sekä FA Cupin vuonna 1965.

Liverpoolin jälkeen Hunt pelasi vielä kolmen kauden ajan Boltonissa Toista- ja Kolmatta divisioonaa ja teki 76 ottelussa 24 maalia. Hän lopetti pelaajauransa vuonna 1972.

Hunt saavutti myös legendaarisen aseman kansainvälisillä kentillä. Hän teki 18 maalia 34 ottelussa Englannin paidassa ja Hunt voitti maailmanmestaruuden vuonna 1966.

Huntille myönnettiin myös Most Excellent Order of the British Empire MEB -mitali maailmanmestaruutensa kunniaksi vuonna 2000.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga