Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa Brighton saa kovan haasteen Arsenalilta lauantaina – osuuko Pukki jumbofinaalissa?

Arsenal
AOP

Valioliigan lauantain kierroksella pelataan yhteensä kuusi ottelua. Päivän tarjonnassa on luvassa neljä mielenkiintoista ottelua ja niistä ehkäpä mielenkiintoisin pelataan päivän viimeisenä, kun Brighton kohtaa kotinurmella Arsenalin.

Lauantain Valioliiga-kierroksella mielenkiintoa herättää Manchester Unitedin kotiottelu Evertonia vastaan, joka on päivän ensimmäinen vääntö. Joukkueet ovat ennen lauantain keskinäistä kamppailua tasapisteissä kuuden kierroksen jälkeen ja voitolla kumpikin nousisi ainakin hetkellisesti koko sarjan kärkeen. Manchester Unitedilla on viikolta rasitusta Mestarien liigan kotiottelun verran, mutta muuten joukkueet lähtevät tasaisista asetelmista vääntöön.

Viideltä alkavissa otteluissa Chelsea saa kotikentälleen vieraakseen Southamptonin, joka on onnistunut tällä kaudella nollaamaan Manchester Cityn. Chelsea tulee kotiotteluunsa kahden tappion putkessa, kun viime viikonloppuna City oli Chelseaa parempi 1-0 -lukemin Stamford Bridgellä ja viikolla Mestarien liigassa Juventus oli parempi kotikentällään samoin luvuin.

Suomalaisittain viiden aikaan alkaa mielenkiintoinen ottelu, kun Teemu Pukin edustama Norwich pelaaa Burnleyn vieraana. Kyseessä on jumbofinaali, sillä kuuden ottelun jälkeen Burnleylla on koossa kaksi pistettä ja Norwich kuuluu vielä nollakerhoon. Burnley on tehnyt kuitenkin viisi maalia, mutta Norwich vain kaksi, joista molemmista on vastannut Pukki.

Päivän päättää ottelu Brightonin ja Arsenalin välillä. Brighton on kaikkien yllätykseksi kuuden pelin jälkeen kuudentena ja viikko sitten joukkue nousi toisen jakson lisäajalla upealla Neal Maupayn osumalla 1-1 -tasapeliin Crystal Palacen vieraana. Arsenal otti ison voiton viime viikonloppuna Valioliigassa, kun joukkue kaatoi Emiratesilla Tottenhamin tylyn avausjakson ansiosta 3-1 -lukemin. Valioliigassa Arsenalilla on nyt kolmen ottelun voittoputki päällä.

Valioliigan lauantain kamppailut

14.30 Manchester United vs. Everton
17.00 Burnley vs. Norwich
17.00 Chelsea vs. Southampton
17.00 Leeds vs. Watford
17.00 Wolverhampton vs. Newcastle
19.30 Brighton vs. Arsenal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga