Muut

Lukas Hradecky torjui nollat Eurooppaliigassa

Joel Pohjanpalo ja Lukas Hradecky

Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen teki hakkelusta Celticistä vierasnurmella Eurooppaliigan lohkovaiheen toisella ottelukierroksella.

Suomalaisen tähtimaalivahti Lukas Hradeckyn edustama Leverkusen iski karut 4-0 -lukemat taululle Skotlannissa Celticin vieraana.

Leverkusen aloitti maalijuhlat avausjaksolla, kun ecuadorilaispuolustaja Piero Hincapie nikkasi pallon ohi Joe Hartin. Celticin puolustuksen kämmäyksestä syntyi myös 2-0 -maali 35 peliminuutin jälkeen, kun Florian Wirtz sai aivan rauhassa mennä boxiin hyökkäyksen päätteeksi ja laukoa pallon ohi englantilaismaalivahdin.

Toisen jakson alussa Celtic oli tosi vahva ja Hradecky nappasi pari tärkeää torjuntaa. Celticin yrityksestä ei kuitenkaan tullut palkintoa vaan kylmää vettä niskaan vajaan tunnin pelin jälkeen, kun vieraille tuomittiin rangaistuspotku. Pilkkua asetettiin vetämään argentiinalaishyökkääjä Lucas Alario, joka tykitti pallon vuoren varmasti vasempaan alakulmaan tolpan juureen.

3-0 -maali sammutti viimeisenkin Celticin toivonkipinän ja loppulukemat iski lopulta lisäajan viimeisellä minuutilla ranskalaispelaaja Amine Adli hienolla laukauksella etuyläkulmaan.

Leverkusen jatkaa Eurooppaliigassa tappioitta kohti kolmatta ottelukierrosta.