Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Jude Bellinghamin vanhemmat kielsivät englantilaiselta maajoukkue-edustuksen

Jude Bellingham
AOP

Dortmundin nuori keskikenttälahjakkuus Jude Bellingham ei matkusta Englannin maajoukkueen mukaan tällä viikolla. Kieltäytymispäätöksen takana ovat englantilaisen vanhemmat, joiden mukaan lepo on tähän väliin tärkeämpää.

18-vuotiaan englantilaisen Jude Bellinghamin äiti Denise Bellingham ja isä Mark Bellingham ovat yhdessä Englannin jalkapalloyhdistyksen FA:n kanssa päättäneet, että keskikenttäpelaaja, jolla on jo kahdeksan maajoukkue-edustusta, tarvitsee tauon ja katsoo vain televisiosta MM-kisojen karsintaotteluja Andorraa (9. lokakuuta) ja Unkaria (12. lokakuuta) vastaan.

Bellinghamin seurajoukkueen päävalmentaja Marco Rose tuki Bellinghamin vanhempien päätöstä.

– Jude on 18-vuotias ja hänellä oli vähän lomaa. Olemme tyytyväisiä siihen ja seisomme päätöksen takana, koska Judea on rasitettu paljon. Pojalle tekee hyvää, kun hän voi hengähtää muutaman päivän ajan.

Sky Sportsin Englanti-asiantuntija Dietmar Hamann jatkoi samoilla linjoilla.

– Erittäin hyvä päätös. Hänen ikäisensä 17-18-vuotiaat pelaajat eivät ole vielä täysikasvuisia. Fyysistä kehitystä tapahtuu edelleen. Esimerkiksi häpyluun kanssa on usein ongelmia.

Aiemmin Bellinghamin vanhemmat lopettivat retket diskoon ja yöt ystävien kanssa. Nyt he jyräsivät jo Englannin päävalmentaja Gareth Southgaten tekemän maajoukkuevalinnan.

Lähde: Bild

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga