Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliiga-joukkue Watford antoi jälleen potkut managerilleen

Xisco Muñoz entinen manageri Espanja
AOP

Valioliigassa ennen sunnuntain kierrosta 15. oleva Watford antoi potkut espanjalaismanagerilleen Xisco Muñozille.

Watford FC vahvisti sunnuntaina, että 41-vuotias espanjalaismanageri Xisco Muñoz on jättänyt seuran managerin tehtävän. Seurahallituksen mielestä viimeaikaiset esitykset osoittavat voimakkaasti negatiivista suuntausta aikana, jolloin joukkueen koheesion pitäisi näkyä parantuneen.

Hornets ilmoitti olevansa aina kiitollinen Xiscolle hänen osuudestaan viime kauden sarjanousun varmistamisessa ja toivottaa hänelle onnea tulevalle jalkapallouralle. Muita seuran kommentteja ei ole saatavilla ennen uuden päävalmentajan ilmoitusta.

Vuodesta 2015 alkaen Watfordin managereina ovat toimineet joko pysyvällä sopimuksella tai väliaikaisesti Slaviša Jokanović, Quique Sánchez Flores kahteen otteeseen, Walter Mazzarri, Marco Silva, Javi Gracia, Hayden Mullins kahteen otteeseen, Nigel Pearson, Vladimir Ivić ja toistaiseksi viimeisimpänä nyt erotettu Muñoz.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga