Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Sky Italia: Claudio Ranieri Watfordin uusi manageri

Claudio Ranieri
AOP

Italialaismedia Sky Italia kertoo lähteisiinsä vedoten, että Valioliiga-seura Watford on palkannut italialaismanageri Claudio Ranierin potkut saaneen Xisco Muñozin tilalle.

Sky Italian mukaan 69-vuotias Claudio Ranieri on päässyt sopimukseen Watfordin kanssa ja hän allekirjoittaa uuden sopimuksensa maanantaina. Tämä olisi hänelle neljäs kerta Valioliigassa. Aiemmin hän on valmentanut Chelseaa, Leicesteriä ja Fulhamia.

Watford on kerännyt vain seitsemän pistettä seitsemässä Valioliiga-ottelussa ja on sarjassa sijalla 15. Joukkue päätti antaa potkut espanjalaiselle Xisco Muñozille viikonloppuna. Watfordin managerinpesti on ollut todella tuulinen viime kausina ja mies penkin päässä on vaihtunut tiuhaan.

Ranierin Valioliiga-historia alkoi vuonna 2000, kun hän siirtyi Chelsean ruoriin. Suurimpina Chelsea-ajan saavutuksina olivat Valioliigan kakkossija ja Mestarien liigan välieräpaikka. Chelsean pääomistaja Roman Abramovitš korvasi Ranierin Josè Mourinholla vuonna 2004.

Ranieri palasi Englantiin kaudelle 2015-2016 valmentamaan Leicesteriä. Italialainen johdatti joukkueen sensaatiomaiseen Valioliiga-mestaruuteen, muttei pystynyt toistamaan enää seuraavalla kaudella samaa menestystä ja sai kenkää helmikuussa 2017.

Kolmannella kerralla Ranieri toimi Fulhamin managerina, kun hänet palkattiin marraskuussa 2018 sarjan hännillä rämpineeseen joukkueeseen. Ranieri ei saanut käännettyä joukkueen kurssia ja sai lähteä helmikuussa 2019.

Viime kaudella Ranieri luotsasi Serie A -seura Sampdoriaa.

Lähde: Sky Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga