Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Saksan Bundesliigassa Lukas Hradeckyn Leverkusen jakaa kärkipaikkaa

Barcelona - Bayern München
AOP

Saksan Bundesliigassa on kimurantti tilanne päällä ennen maajoukkuetaukoa, kun suurin mestarisuosikki Bayern Munchen meni häviämään taukoa edeltäneen ottelunsa Frankfurtille. Tappio mahdollisti Bayer Leverkusenin nousun tasapisteisiin Bayernin kanssa kärkeen.

Alkukauden voitosta voittoon liitänyt Bayern Munchen johtaa valtavan maalieronsa +17 turvin koko sarjaa ollessaan 16 pisteessä seitsemän pelin jälkeen, mutta kärkipaikkaa jakaa suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen, joka on hävinnyt vain yhden ottelun tällä kaudella ja se  tapahtui kotikentällä kolmantena olevaa Borussia Dortmundia vastaan syyskuun alussa.

Kolmantena sarjassa on yllättäjä Freiburg, joka on kerännyt 15 pistettä yhdessä Dortmundin kanssa. Viidettä paikkaa pitää hallussaan Mestarien liigassakin mukana oleva Wolfsburg ja kuudentena on FC Köln. Suurin satsauksin mukana oleva RB Leipzig on seitsemän pelatun ottelun jälkeen vastan kahdeksantena.

Sarjan pohjakastissa nousijat Bochum ja Greuther Furth pitävät pohjan pintaa pimennossa. Bochum on kerännyt neljä pistettä ja onnistunut neljästi maalinteossa. Greuther Furthilla on kasassa yksi piste, mutta viisi tehtyä maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga