Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Sky Sports: Englannin kokoonpanoon muutoksia

James Ward-Prowse joutui pettymään
AOP

Englanti joutuu tekemään muutoksia maajoukkueeseen MM-karsintoihin loukkaantumisten vuoksi.

Englannin maajoukkue tiedotti vastikään, että keskikenttämies Kalvin Phillips joutuu jättämään loukkaantumisen takia tulevat maaottelut väliin. Phillips loukkaantui viikonlopun ottelussa, kun Leeds kaatoi Valioliigassa Watfordin 1-0 -lukemin.

Phillipsin paikan ottaa Southamptonin kapteeni James Ward-Prowse, joka iski rangaistuspotkusta maalin joukkueelleen lauantain ottelussa Chelseaa vastaan. Ward-Prowse ajettiin pelistä kuitenkin suoralla punaisella ulos 76. peliminuutilla, kun keskikenttäpelaaja taklasi rajusti Chelsean pelaajaa.

Southamptonin kapteeni on pelannut MM-karsinnoissa toistaiseksi kaksi ottelua ja iskenyt yhden maalin. Englanti kohtaa tällä maajoukkuetauolla Unkarin Wembleylla ensi tiistaina ja tulevana lauantaina vieraissa Andorran. Englanti on voittanut kolmesta karsintaottelustaan kaksi ja pelannut tasan vieraissa Puolan kanssa. Andorra kaatui kotinurmella 4-0 -lukemin ja Unkari samoin lukemin vieraissa.

Kesän EM-kisoissa Englanti taipui Italialle finaalissa rangaistuspotkukilpailun jälkeen lukemin 2-1.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut