Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa Chelsean johdossa maajoukkuetauolle

Chelsea oli parempi Tottenhamia vastaan
AOP

Valioliigaa on pelattu yhteensä seitsemän kierrosta ennen viikonloppuna alkanutta maajoukkuetaukoa. Valioliigan kärjessä on viime vuotinen Mestarien liigan voittaja Chelsea.

Lontoosta tuleva Chelsea johtaa seitsemän kierroksen jälkeen hieman yllättäenkin Valioliigaa. Seitsemästä ottelusta Thomas Tuchelin valmentama miehistö on napannut viisi voittoa, kertaalleen joukkue on pelannut tasan ja kärsinyt tappion. Ainut tappio on tullut suurseura Manchester Cityä vastaan, joka on sarjassa kolmantena.

City on kerännyt seitsemässä ottelussa 14 pistettä ja jakaa kolmatta sijaa yhdessä Manchester Unitedin, Evertonin ja suuryllättäjä Brightonin kanssa.

Viime kaudella Valioliigassa kolmanneksi jäänyt Liverpool on pisteen Chelseaa perässä ja pitää itsellään toista paikkaa hallussa. Liverpool ei ole kärsinyt vielä tappiota Valioliigassa vaan neljän tappion kylkeen on tullut kolme tasapeliä ja näistä kaksi on tullut edellisiin otteluihin Brentfordia ja Cityä vastaan.

Teemu Pukin edustama Norwich on sarjassa viimeisenä, mutta ero 17. olevaan Southamptoniin, joka on tällä kaudella onnistunut pelaamaan tasapelin muun muassa Cityn kanssa on vaivaiset kolme pistettä. Pukki on iskenyt Norwichin kauden kaksi tehtyä maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga