Sir Alex jyrähti: “Hänen olisi pitänyt avata”

Cristiano Ronaldo

Sky Sportsin nettisivun jutussa palataan viikonlopun Valioliiga otteluun, jossa Manchester United pelasi kotonaan 1-1 -tasapelin Evertonia vastaan. Sky Sportsin jutussa Manchester Unitedin entinen manageri Sir Alex Ferguson jyrähtää Ole Gunnar Solskjaerin aloituskokoonpanosta, josta puuttui Cristiano Ronaldo.

Manchester United pelasi viikonloppuna Evertonia vastaan 1-1 -tasapelin kotikentällään Old Traffordilla. Ole Gunnar Solskjaerin joukkue tuli otteluun hieno voitto Mestarien liigasta allaan, kun joukkue käänsi tappioaseman toisella jaksolla voitoksi Villarrealia vastaan Cristiano Ronaldon iskiessä 2-1 -voittomaalin lisäajalla.

Ronaldoa ei kuitenkaan näkynyt Unitedin avauksessa lauantain ottelussa vaan hänet otettiin kentälle vasta toisen jakson 54. peliminuutilla kotijoukkueen 1-0 -johdossa.

Ronaldon ollessa ensimmäisellä stintillään punaisten pahoilaisten riveissä joukkuetta valmensi tuolloin Sir Alex Ferguson, joka voitti 13 kertaa Valioliigan mestaruuden joukkueen päävalmentajana.

Fergusonin mielestä Ronaldon pitäminen avauksen ulkopuolella antoi Evertonille tarvittavan lisäenergian ottelun voittamiseen.

– He ihan varmasti saivat siitä energiaa, kun näkivät, että Ronaldo puuttuu kokoonpanosta. Hänen olisi pitänyt avata tässä ottelussa, kertoi Ferguson sosiaaliseen mediaan päätyneessä videossa.

Ferguson haali vuonna 2003 18-vuotiaan Ronaldon Manchesteriin Sporting Lissabonista. Ronaldo siirtyi vuonna 2009 Real Madridiin.