Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Valioliiga-seurat pyytävät eteläamerikkalaisia pelaajiaan tulemaan kotiin aikaisin MM-karsinnoista

Alisson Becker
AOP

Valioliiga-seurat ovat lähestyneet joukolla Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa pelaavia pelaajiaan saadakseen nämä lähtemään etuajassa kotimatkalle Iso-Britanniaan. Tavoitteena olisi, etteivät pelaajat menettäisi niin montaa Valioliiga-peliä korona-karanteenien vuoksi.

Valioliiga-seurat ovat pyytäneet eteläamerikkalaisia pelaajia poistumaan MM-karsintapeleistä etuajassa. Etelä-Amerikan MM-karsintoihin osallistuvista maista Argentiina, Brasilia, Uruguay pelaa karsintapelin päivää ennen Valioliigan kauden jatkumista.

Argentiinan riveissä ovat Tottenhamin Cristian Romero ja Giovani Lo Celso sekä Aston Villan Emiliano Martínez.

Brasilialla on mukanaan Liverpoolin Alisson, Roberto Firmino ja Fabinho, Manchester Cityn Ederson ja Gabriel Jesus, Tottenhamin Emerson Royal, Chelsean Thiago Silva, Manchester Unitedin Fred, Aston Villan Douglas Luiz sekä Evertonin Richarlison.

Uruguayn väreissä puolestaan palloilee Manchester Unitedin Edinson Cavani.

Sen epävarmuuden lisäksi, mitkä pelaajat ovat oikeutettuja karanteenivapauteen, kun he palaavat kansainvälisistä peleistä, Etelä-Amerikan MM-karsintaohjelma on aiheuttanut seuroille ongelmia, koska otteluaikataulut ovat hyvin lähekkäin toisiaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat