Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Sky Sports: Manchester City arvokkain joukkue – Valioliiga joukkueiden arvo yhteensä todella hurja!

Manchester City
AOP

Sky Sports on tehnyt jutun vastikään valmistuneesta tutkimuksesta liittyen eurooppalaisten jalkapallojoukkueiden pelaajistojen arvoihin. Manchester City on tällä hetkellä arvokkain joukkue Euroopassa.

Euroopan arvokkaimmat kokoonpanot löytyvät samasta kaupungista, kun Manchester City ja Manchester United pitävät kärkipaikkaa 98 joukkueen listalla, jossa on mukana Valioliiga, La Liga, Bundesliiga, Serie A ja Ligue 1’n joukkueiden pelaajistojen arvot.

Kummallakin Manchesterin joukkueella on yli miljardin punnan arvoiset miehistöt kentällä. Cityn miehistön arvo 1,1 miljardia puntaa. Kolmantena listalla on Chelsea, jonka miehistön arvo on 809 miljoonaa puntaa ja neljäntenä on talousvaikeuksissa rypevä FC Barcelona 766 miljoonan miehistöllä. Viidennellä sijalla on Bayern Munchen ja kuudennella Liverpool. Kummankin joukkueen arvo pelaajissa mitaten on yli 700 miljoonaa puntaa.

Yli 700 miljoonan pääsee Real Madrid, mutta Lionel Messin hankkinut PSG on ainoastaan 691 miljoonan punnan arvoinen joukkue pelaajissa mitaten. Borussia Dortmund ja Atletico Madrid täyttävät top-10’n.

Valioliigassa pelaavien joukkueiden miehistöjen arvo on yhteensä 7,6 miljardia puntaa, kun taas toisena tulevan La Ligan miehistöjen arvo on vain 4,5 miljardia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga