Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

UEFA Nations Leaguen ensimmäinen välierä pelataan keskiviikkona – Espanja haastaa Italian

Federico Chiesa Italian paidassa.
AOP

UEFA Nations Leaguen välierät alkavat tänään ottelulla, jossa Italia kohtaa kotinurmellaan Milanossa Espanjan. Ottelu käynnistyy Stadio Giuseppe Meazzalla kello 21.45.

Italia voitti kesällä Euroopan mestaruuden jalkapallossa ja aiemmin UEFA Nations Leaguen A-sarjan ykköslohkon. Italia keräsi kuudesta ottelusta 12 pistettä ja oli lohkonsa ykkönen pisteen erolla ennen Hollantia. Puola oli lohkossa kolmas. Neljänneksi sijoittui Bosnia ja Hertsegovina, joka tippui samalla B-lohkoon.

Espanja oli Nations Leaguessa neloslohkon voittaja 11 pisteellä. Toiseksi tuli Saksa ja kolmanneksi Sveitsi. Ukraina oli neljäs ja tippui B-lohkoon.

Joukkueilla on yhteistä historiaa EM-kisoista, kun Italia kaatoi Espanjan välierässä 2-1 -lukemin rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Varsinaisella peliajalla Italialta maalinteossa onnistui Juventuksen hyökkääjä Federico Chiesa. Alvaro Morata vastasi Espanjan tasoitusmaalista.

EM-kisojen jälkeen Espanja on pelannut kolme MM-karsinta ottelua ja voittanut näistä kaksi, kun Kosovo kaatui vieraissa ja Georgia kotona. Ruotsille joukkue koki syyskuun alussa yllättävän vierastappion. Espanja kuitenkin johtaa MM-karsinnoissa omaa lohkoaan 13 pisteellä kuuden pelatun ottelun jälkeen ennen Ruotsia, jolla on yhdeksän pistettä ja kaksi peliä vähemmän pelattuna.

Italia on MM-karsinnoissa suoriutunut hyvällä tasolla. Kuuden ottelun jälkeen kasassa on 14 pistettä ja joukkue on käytännössä varmistanut paikkansa MM-kisoissa. Sveitsi voi vielä rästipelit voittamalla nousta tasoihin, mutta Sveitsi tarvitsee silti voiton Italiasta, kun joukkueet kohtaavat marraskuun 12. päivä Italiassa. Sveitsi pelaa tällä maajoukkuetauolla Pohjois-Irlantia ja Liettuaa vastaan.

Tämän illan ottelun voittajaa matkaa UEFA Nations Leaguen finaaliin ja kohtaa voittajan torstaina pelattavasta toisesta välierästä, jossa kohtaavat Ranska sekä Belgia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut