Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Espanja Nations Leaguen finaaliin – Bonuccin punainen vaikeutti Italian iltaa

Espanjan maajoukkue
AOP

Espanja on edennyt UEFA Nations Leaguen finaaliin, jossa maa kohtaa joko Ranskan tai Belgian, jotka kohtaavat torstaina toisessa välieräottelussa. Espanja löi omassa välierässään Italialle luun kurkkuun heti ensimmäisellä jaksolla.

Espanja kaatoi Italian San Sirolla pelatussa UEFA Nati0ns Leaguen välierässä 2-1 -lukemin ja eteni turnauksen loppuotteluun. Espanjan maalit viimeisteli Ferran Torres avausjaksolla. Italian ainokaisen iski toisen jakson lopussa Lorenzo Pellegrini.

Bonuccin punainen liikaa Italialle

Espanja ja Italia tarjosivat äärimmäisen viihdyttävän avausjakson. Kotijoukkue oli Federico Chiesan toimesta todella lähellä maalintekoa heti ensimmäisellä vitosella, mutta Juventuksen hyökkääjä ei maalinteossa onnistunut.

Espanja siirtyi 1-0 -johtoon ottelussa hienon vastahyökkäyksen päätteeksi, kun Mikel Oyarzabal keskitti ja Torres iski pallon ohi Gianluigi Donnarumman.

42. minuutilla kotijoukkueen luottotoppari Leonardo Bonucci ajettiin toisen keltaisen myötä ulos. Bonucci osui kyynärpäällä Espanjan pelaajaa päähän. Juventuksen toppari oli hetkeä aiemmin pelastanut Italian maalilta, kun Donnarumma haparoi maalillaan.

Espanja siirtyi avausjakson lisäajalla jo ratkaisevasti 2-0 -johtoon, kun Torres iski jakson toisen maalinsa.

Espanja hallitsi palloa, Italia iski vastaan

Toisella jaksolla Italia teki yhteensä viisi vaihtoa, mutta Luis Enriquen valmentama Espanja piti tiukasti palloa hallussaan, eikä päästänyt kotijoukkuetta pyörittämään. Espanja hallitsi toisella jaksolla palloa 77 prosenttia ajasta.

Italia sai kaivatun kavennusmaalin kuin varkain 83. peliminuutilla, kun vieraiden kulman jälkeen Chiesa karvasi pallon pois ja karkasi Pellegrinin kanssa läpiajoon. Chiesa syötti boxissa pallon tyhjiin Pellegrinille, jolla oli helppo työ iskeä tyhjiin tasoitus ohi Unai Simonin.

Kavennuksen jälkeen Italialle ei juuri mahdollisuuksia tasoitukseen tullut, joten Espanja piti johtonsa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut