Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Vuoden 2024 miesten EM-kisojen logo julkaistiin Saksassa

UEFA EURO 2024
AOP

Jalkapallon vuoden 2024 miesten EM-kisojen logo paljastettiin tiistaina Berliinin Olympiastadionilla. Samalla “United by Football. Vereint im Herzen Europas” esiteltiin kisojen tunnuslauseena sekä kymmenen isäntäkaupunkien logoa, joissa on valittuja maamerkkejä.

Vuoden 2024 miesten EM-turnauksen logo on peräisin Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n 55 jäsenyhdistyksen lipuista ja niiden väreistä, jotka kokoontuvat eri yhdistelmissä heijastamalla Saksan Berliinin Olympiastadionin katon muotoa. Kuuluisa Henri Delaunay Cup -pokaali on logon keskellä, ja pokaalin ympärillä olevat 24 värillistä viipaletta edustavat 24 osallistuvaa joukkuetta.

Brändi edistää EM-kisoja, joissa kaikki tuntevat olonsa tervetulleiksi ja juhlivat monimuotoisuutta. Jalkapallo on paikka, jossa kaikkien pitäisi tuntea olonsa kotoisaksi, ja brändi on ensimmäinen askel rakennettaessa tätä kotia Saksassa vuoden 2024 miesten EM-kisoille. Brändin ominaisuudet, logo, mallit ja brändivideo, juhlivat fanien ja eurooppalaisen jalkapallon monimuotoisuutta.

Brändi on lopputuote UEFA:n, Saksan jalkapalloliiton DFB:n ja kymmenen isäntäkaupungin välisestä laajasta yhteistyöstä, joka alkoi syyskuussa 2018, jolloin kisaisäntä julkistettiin. Luova virasto VMLY & R Branding Portugalin Lissabonista suunnitteli ja kehitti tuotemerkin.

Tunnuslause “United by Football. Vereint im Herzen Europas” (Jalkapallon yhdistämä. Yhtenäinen Euroopan sydämessä) vahvistaa entisestään yhtenäisyyden, yhteenkuuluvuuden ja osallisuuden sanomaa. Se on sama tunnuslause, jota käytettiin tarjouskilpailussa ja joka valittiin yhdessä isäntäkaupunkien kanssa.

Lisäksi jokainen Saksan isäntäkaupunki – Berliini, Köln, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Gelsenkirchen, Hampuri, Leipzig, München ja Stuttgart – on valinnut kuuluisan maamerkin, joka esitetään omissa kaupunkilogoissaan.

Brändin lanseeraukseen osallistuivat UEFA:n puheenjohtaja Aleksander Čeferin, DFB:n väliaikainen puheenjohtaja Rainer Koch, vuoden 2024 miesten EM-turnauksen johtaja Philipp Lahm sekä Berliinin kuvernööri, Dortmundin, Düsseldorfin, Gelsenkirchenin ja Stuttgartin kaupunginjohtajat ja muiden isäntäkaupunkien edustajat.

Paikalla oli myös Saksan liittohallituksen korkean tason jäseniä ja muita kutsuvieraita. Tapahtumassa oli upea valoshow, joka huipentui UEFA EURO 2024 -logon paljastamiseen.

UEFA:n puheenjohtaja Čeferin oli tapahtumaan tyytyväinen.

– On hienoa nähdä vuoden 2024 miesten EM-kisojen logon heräävän eloon ikonisella Olympiastadionilla. Tästä lähtien turnauksella on brändi-identiteetti, joka heijastaa kunnianhimoamme yhdessä isäntäyhdistyksen ja -kaupunkien kanssa: EM-kisat, jotka ovat todella kaikille. Kuukauden ajan meitä yhdistää jalkapallo Euroopan sydämessä.

Vuoden 2024 miesten EM-turnauksen johtaja Lahm odottaa kisoja jo innolla.

– Vuoden 2024 miesten EM-kisat ovat EM-kisat kaikille ja odotamme innolla, että saamme faneja ympäri Eurooppaa ja maailmaa Saksaan kesällä 2024 juhlimaan upeita jalkapallojuhlia yhdessä. Turnauksen logo ja brändi-identiteetti välittävät tämän viestin täydellisesti.

Vuoden 2024 miesten EM-kisojen 51 ottelua pelataan kymmenessä isäntäpaikassa Saksassa kesä- ja heinäkuussa 2024. Koko otteluohjelma vahvistetaan vuoden 2022 alussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat