Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ranska vai Belgia Espanjan vastustajaksi finaaliin?

Ranska juhlii maalia.
AOP

Belgia ja Ranska kohtaavat torstai-iltana Torinossa Allianz Stadiumilla UEFA Nations Leaguen välierässä, josta voittaja etenee finaaliin. Finaalissa odottaa Espanja, joka kaatoi Italian keskiviikkona.

Belgia tulee välieräotteluun hyvässä vireessä. Pettymykseen päättyneet EM-kisat on taaksejäänyttä elämää ja joukkue on voittanut syyskuussa kaikki kolme MM-karsintaottelua Valko-Venäjää, Tshekkiä ja Viroa vastaan maalierolla 9-2. EM-kisoissa matka päättyi puolivälieriin, kun Italia oli parempi 2-1 -lukemin.

Nations Leaguen A-lohkossa Belgia oli lohko kakkosen ykkönen ennen Tanskaa ja Englantia. Islanti tippui B-lohkoon, sillä lilliputtimaa ei kerännyt A-lohkossa yhtäkään pistettä.

Ranskalle EM-kisat olivat kesällä todella vaikeat. Joukkue voitti turnauksessa vain yhden ottelun, kun Saksa kaatui alkulohkossa. Unkaria ja Portugalia vastaan joukkue hyytyi tasapeliin. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Sveitsi oli rangaistuspotkukilpailun jälkeen vahvempi ja eteni puolivälieriin.

MM-karsinnoissa meno on jatkunut nihkeänä, sillä kahta tasapeliä seurasi vain 2-0 -voitto Suomesta.

Nations Leaguen A-lohkossa Ranska voitti lohkonsa 16 pisteellä ennen Portugalia. Kroatia ja Ruotsi jäivät kolmeen pisteeseen jälkimmäisen tippuessa B-lohkoon.

Nämä joukkueet ovat viimeksi kohdanneet toisensa MM-kisojen välierässä 2018. Tuolloin Ranska voitti 1-0 -lukemin, kun puolustaja Samuel Umtiti naulasi toisen jakson alussa voittomaalin Pietarissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut