Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mirror: Steve Brucen potkut Newcastlen managerin paikalta vain ajan kysymys

Steve Bruce avautui Newcastlen pelaajatilanteesta
AOP

Englantilaislehti Mirrorin tietojen mukaan Newcastlen managerin Steve Brucen kausi Newcastle Unitedin managerina päättyy tällä viikolla.

Englantilaislehti Mirrorin tietojen mukaan uudet saudiarabialaisomistajat antavat potkut Newcastle Unitedin manageri Steve Brucelle osana seuran uudelleenorganisointia. Uusi omistajista on saavuttanut yhteisymmärryksen, jonka mukaan United tarvitsee uuden suunnan – ja nykyinen manangeri kuulee kohtalostaan lähipäivinä.

Tämä siirto merkitsee sitä, että apulaisvalmentaja Graeme Jones ottaa väliaikaisen vetovastuun ensi viikon ottelussa Tottenham Spursia vastaan. Seura aikoo todennäköisesti hakea tiukkaan tahtiin uutta manageria seuraavien viikkojen aikana.

Joitakin nimiä on jo spekuloitu, ja esimerkiksi italialaisia Antonio Contea ja Roberto Mancinia ollaan huhuttu palaaviksi Valioliigaan. Myös Zinédine Zidanen nimi on mainittu mahdollisuutena, mutta näyttää siltä, ​​että ei ole juurikaan halua nimittää Real Madridin entistä manageria tulevalle avoimelle paikalle.

Mirrorin mukaan yksi ongelma, jonka päättäjät ovat kohdanneet tällä viikolla, on ollut yrityskaupan nopeus. Listat pelaajista ja managereista on koottu ja piirretty uudelleen jalkapallomaiseman väistämättömien muutosten vuoksi, kun taas uudet omistajat odottivat heidän hyväkseen tehtyä päätöstä viimeisten neljän vuoden ajan, jolloin he ovat suunnitelleet kauppaa.

Mutta vauhti, jolla viime päivien tapahtumat ovat edenneet, tarkoittaa sitä, että vaikka Brucen irtautuminen on muodollisuus, kukaan ei ole ollut vielä tarjoamassa itseään manageriksi. Rafael Benitez oli pitkään paras ehdokas palata Newcastleen, mutta espanjalaisen halu siirtyä Evertoniin on hajottanut nämä suunnitelmat.

United-fanit ottivat spekulaatiot Brucen potkuista lämpimästi vastaan, mutta Bruce on odottanut pahinta, kun saudiarabialaisten johtama konsortio otti hallinnan torstai-iltana. Uusien omistajien on myös otettava haltuunsa kaikkien seuran työntekijöiden sopimukset.

Brucen sopimus on sellainen, että hänen palkkansa riippui siitä, kuinka kauan hän pysyy managerina, ja huhuillun kahdeksan miljoonan punnan irtisanomisrahan pitäisi helpottaa englantilaisen lähtöpäätöstä.

Lähde: Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga