Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajilla pakkovoiton paikka – Ukraina vastaan olympiastadionilla lauantaina

Suomi vs Kazakstan
AOP - Matti Raivio

Suomen jalkapallo maajoukkue kohtaa MM-karsintojen kuudennessa ottelussa Ukrainan lauantaina kello 19.00 alkavassa ottelussa Helsingin olympiastadionilla. Mikäli Huuhkajat haluavat pitää kiinni MM-kisahaaveista olisi joukkueen kyettävä kotinurmella voittoon.

Suomi lähtee tappio Ranskalle niskassaan maaottelutauon ensimmäiseen MM-karsintaotteluun Ukrainaa vastaan. Suomi pelasi kaksi MM-karsintapeliä syyskuun alussa ja onnistui kotipelissään voittamaan Kazakstanin 1-0 -lukemin, mutta taipui Ranskalle vieraissa lukemin 2-0.

Ukraina on pelannut MM-karsinnoissa viisi tasapeliä. Joukkue on pelannut jo pelinsä Ranskaa vastaan ja näistä kummastakin ottelusta tuloksena oli 1-1 -tasapelit. MM-karsintoja maalla on jäljellä vielä kolmen ottelun verran ja lopuissa otteluissa Ukraina kohtaa Suomen lisäksi Bosnia ja Hertsegovinan kahdesti. EM-kisoissa Ukraina eteni hienosti puolivälieriin, mutta kaatui Englannin käsittelyssä 4-0 -lukemin.

Ukrainan tehokkain pelaaja MM-karsinnoissa on ollut Benfican 25-vuotias hyökkääjä Roman Yaremchuk. Yaremchuk onnistui maalinteossa viimeksi seurajoukkueen paidassa 25. syyskuuta, kun Benfica kaatoi Guimaraesin vieraissa 3-1 -lukemin. Hyökkääjä iski kaksi maalia tuossa voitto-ottelussa.

Ranska johtaa lohkoa. Maalla on koossa kuusi ottelua ja näistä on kertynyt 12 pistettä. Ukraina on viiden pelatun ottelun jälkeen toisena ja Suomella on neljän pelatun ottelun jälkeen kasassa myös viisi pistettä. Huuhkajat ovat kolmannella sijalla.

Lohkossa pelataan myös toinen ottelu lauantaina, kun kello 16.00 alkavassa ottelussa Kazakstan saa vieraakseen Bosnia ja Hertsegovinan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat