Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajille tappio Ranskassa – asetelmat loppukarsintoihin kuitenkin maukkaat

Ranska - Suomi MM-karsinta
AOP

Ranska oli lukemin 2-0 parempi tiistain MM-karsintaottelussa. Huuhkajat laittoivat pystyyn tiukan kamppailun, mutta joutui lopulta nöyrtymään hallitsevan maailmanmestarin edessä.

Suomi lähti tosissaan haastamaan tiistaina Ranskaa vieraissa. Hallitsevan maailmanmestarin pelaajien hurja yksilötaito sekä hienot syöttökombot olivat Huuhkajille tällä kertaa liian kova vastus.

Ranska on pelannut viisi viimeisintä otteluaan tasan, eikä se halunnut samaan tyytyä Suomea vastaan. Hallitseva maailmanmestari ei lähtenyt peruuttelemaan vai löi painetta heti alusta Suomen päätyyn.

Huuhkajat puolustivat ensimmäisellä jaksolla hienosti ja onnistuivat pitämään Ranskan supertähdet aisoissa. Reilun 20 minuutin pelin jälkeen Suomen maalilla Lukáš Hrádecký joutui ensimmäistä kertaa torjuntatöihin – Karim Benzema pääsi yrittämään reilusta 10 metristä, mutta Hrádecký venyi hienosti maalilla.

Muutamaa minuuttia myöhemmin mies joutui kuitenkin taipumaan Antoine Griezmannin edessä. Atlético Madridiin palaava Griezmann pelasi upeasti yhteen Benzeman kanssa ja viimeisteli pallon upealla ulkosyrjälaukauksella aivan Suomen maalin takakulmaan. Hrádecký oli maailmanluokan viimeistelyn edessä täysin voimaton.

Suomen kokoonpanoon palannut Glen Kamara nousi illan ottelussa suureen rooliin. Mies pääsi pelaamaan melko korkealla ja oli mukana juonimassa Huuhkajien useita hyviä hyökkäyksiä. Suomi pääsikin jo ensimmäisellä jaksolla hieman hätyyttelemään Ranskan maalia.

Griezmann oli toisellakin jaksolla kiusaamassa Suomen puolustusta. 55 minuutin kohdalla ranskalainen pääsi viimeistelemään pienestä kulmasta pallon jo toistamiseen ohi Hrádeckýn ja vei isännät 2-0 johtoon.

Aivan ottelun viimeminuuteilla nähtiin Ranskan maalilla hieman kyseenalainen tilanne, kun Teemu Pukki pääsi hienosti Ranskan syötön väliin ja pääsi vastakkain maalivahti Hugo Llorisin kanssa. Pukki kaatui kuitenkin viime hetkillä ja tilanteessa näytti hieman kontaktiakin olleen. Joku erotuomari olisi saattanut tilanteesta pilkunkin tuomita, mutta tällä kertaa jatkettiin Suomen kulmapotkulla.

Tappiosta huolimatta Suomella on hyvät asemat jatkokarsintoja ajatellen. Joukkueella on neljän ottelun jälkeen pisteitä kerättynä viisi ja se on lohkossa kolmantena. Mahdollisuudet jatkokarsintoihin ovat siis Huuhkajilla edelleen hyvät ja ohjat täysin omissa käsissä.

Suomen otteet illan ottelussa Ranskan tähtisikermää vastaan olivat positiivisia ja ottelussa nähtiin paljon hyvää. Ranska oli kuitenkin illan ottelussa parempi. Huuhkajat taistelivat kunnialla, eikä tappiota tarvitse hävetä.

Lohkossa tullaan vielä näkemään äärettömän tiukka kamppailu kakkossijasta, mutta Suomen asetelmat loppukarsintoihin ovat hyvät.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat