Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Huuhkajille ikävä tappio olympiastadionilla

Suomi vs Ukraina Kamara
AOP - Matti Raivio

Suomen jalkapallomaajoukkue kärki ikävän tappion lähes 30 tuhannen katsojan edessä Helsingin olympiastadionilla Ukrainalle MM-karsintojen viidennessä kamppailussa.

Suomi taipui Ukrainalle 2-1 -lukemin lauantaina pelatussa MM-karsintojen neljännessä ottelussa.

Ottelun kaikki kolme maalia nähtiin ensimmäisellä jaksolla. Ukraina karkasi 1-0 -johtoon, kun West Hamia edustava kokenut hyökkääjä Andriy Yarmolenko onnistui viiden minuutin pelin jälkeen maalinteossa. Teemu Pukki toi Suomen kulmapotkusta kotijoukkueen tasoihin puolen tunnin peli jälkeen. Benfican hyökkääjä Roman Yaremchuk vei Pukin tasoitusmaalista viisi minuuttia myöhemmin Ukrainan jälleen edelle ja tauolle johdossa.

Suomi otti toisella jaksolla pallonhallinnan roimasti itselleen, mutta tappioasemassa joukkue ei onnistunut luomaan käytännössä yhtään vaarallista maalintekopaikkaa. Paras paikka siunaantui puolustaja Paulus Arajuurelle, joka pääsi boxissa ensimmäisenä palloon, jonka vieraiden maalivahti Andrij Pyatov torjui Suomen vapaapotkun jälkeen, mutta suomalaispuolustajan veto suuntautui taivaan tuuliin.

Ukraina nousi voitollaan kahdeksaan pisteeseen ja vankisti asemaansa toisena D-lohkossa. Bosnia ja Hertsegovina voitti Kazakstanin omassa ottelussaan aiemmin lauantaina, joten joukkue nousi kuuteen pisteeseen ja Suomen ohi lohkossa kolmanneksi. Suomi kohtaa tiistaina seuraavassa MM-karsintaottelussa Kazakstanin vieraissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat