Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Manchester Cityn tähtipuolustaja Benjamin Mendy pysyy vangittuna

Benjamin Mendy
AOP

Manchester Cityn puolustajalta Benjamin Mendyltä on evätty takuut kolmanteen kertaan ennen oikeudenkäyntiä, jossa hän on syytettynä useista syytteistä raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

27-vuotiasta ranskalaista Benjamin Mendyä syytetään hyökkäyksestä kolmea naista kohtaan kotonaan Cheshiressä lokakuun 2020 ja elokuun 2021 välisenä aikana. Mendy, joka ei ollut läsnä Chester Crown Courtin istunnossa, on pidätettynä Liverpoolin HMP Altcourse -vankilassa.

Mendy ei ole vielä vastannut syytteisiin neljästä raiskauksesta ja yhdestä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Häntä syytettiin 26. elokuuta kolmesta raiskauksesta, jotka liittyivät väitettyyn tapaukseen lokakuussa 2020, ja naisen seksuaaliseen hyväksikäyttöön tämän vuoden tammikuun alussa. Häntä syytetään myös naisen raiskaamisesta elokuussa.

Ranskalainen maajoukkue on ollut pidätettynä noin seitsemän viikkoa ja oikeudenkäyntipäiväksi on asetettu 24. tammikuuta.

Mendy liittyi Valioliigan mestariin Manchester Cityyn vuonna 2017 Monacosta 52 miljoonalla punnalla, mutta seura hyllytti hänet poliisitutkinnan ajaksi kunnes se on valmis.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga