Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

IS: IFK Mariehamn menettää ykkösmaalivahtinsa perhesyiden vuoksi

Oskari Forsman maalivahti
AOP

Maalivahti Oskari Forsmanin aika Maarianhaminassa päättyy kuluvan kauden lopussa. Viime vuosien aikana jalkapallon Veikkausliigan maalivahtieliittiin noussut Forsman oli kolmen kauden ajan IFK Mariehamnin kantava voima.

Maalivahti Oskari Forsmanin sopimuksessa oli vielä optio ensi kaudesta. Maalivahdilla oli kuitenkin mahdollisuus estää IFK Mariehamnia käyttämästä optiota perhesyistä.

– Käytin sopimuksessa olleen oman pykäläni. Kyse ei ole jalkapalloasioista. Olen ollut täällä kolme kautta ja tämä on ollut haastava ja mielekäs ajanjakso, Ahvenanmaalla hyvin viihtynyt Forsman kertoo.

Maalivahdin 3,5-vuotias poika asuu Rovaniemellä. Etäisyys omaan lapseen, etenkin Ahvenanmaalta, on henkisesti ja fyysisesti pitkä.

– Haluan olla läsnä olevampi isä pojalleni. Aion jatkaa uraani vielä, kartoitus on käynnissä sen suhteen, että missä pelaan.

Isä ja poika ovat päässeen viime vuosina näkemään vain 2-3 kuukauden välein. Forsman haluaa paikkaan, jossa voi helpommin olla lähempänä poikaansa.

33-vuotiaan Forsmanin palveluksista kiinnostuu epäilemättä moni liigaseura, sillä Forsman on torjunut luotettavasti liigassa vuoroin PS Kemin, FC Lahden ja nyt IFK:n paidassa.

Forsman on torjunut IFK:n paidassa 75 liigaottelussa kolmen kauden aikana. Hänellä on myös paljon kokemusta Ykkösestä ennen ensimmäistä ykkösvahdin pestiä liigassa Kemissä 2017.

Lähde: Ilta-Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset