Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kroatia nousi tasapeliin – VAR vei voiton

Luka Modric
AOP

Kroatia ja Slovakia tarjosivat MM-karsintojen H-lohkossa viihdyttävän kamppailun erittäin huonoissa olosuhteissa. Ottelussa nähtiin yhteensä neljä maalia.

Kroatia nousi tasapeliin Slovakiaa vastaan MM-karsintojen kahdeksannessa ottelussa oltuaan kahdesti kotikentällään tappiolla. Ottelu H-lohkossa toisena ja kolmantena olevien joukkueiden välillä päättyi 2-2 -tasapeliin. Kotijoukkueen maaleista ottelussa vastasivat Andrej Kramaric ja Luka Modric. Slovakian maalit menivät Ivan Schranzin ja Lukas Haraslinin nimiin.

Erittäin märissä olosuhteissa Osijekin kaupungissa pelattu ottelu näki ensimmäisellä jaksolla kolme maalia. Slovakia karkasi 20 minuutin pelin jälkeen Schranzin maalilla 1-0 -johtoon. Viisi minuuttia myöhemmin Kramaric toi kotijoukkueen tasoihin, mutta aivan ensimmäisen jakson lopulla Haraslin iski vieraat uudelleen johtoon.

Toisella jaksolla Kroatia nosti painetta melkoisesti ja sai ansaitun tasoitusmaalin 70 peliminuutin jälkeen, kun Real Madridin keskikenttämies Modricin veto painui vapaapotkusta vieraiden muurin läpi maaliin.

Kroatia sai rutkasti maalintekopaikkoja vielä ottelun viimeisen 20 minuutin aikana ja iskikin lähietäisyydeltä pallon Nikola Vlasicin toimesta maaliin, mutta VAR-tarkistuksen jälkeen tilanne tuomittiin paitsioksi.

Kroatia on lohkossa toisena kaksi pistettä Venäjää perässä. Marraskuun maaottelutauolla Kroatia kohtaa Maltan vieraissa ja pääsee Maltan voittamalla yrittämään suoraa pääsyä MM-kisoihin kohtaamalla päätösottelussa kotikentällään Venäjän. Voitot maa tarvitsee molemmista otteluista päästäkseen kisoihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut