Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigan Norwich hankki ultramodernin harjoittelujärjestelmän harjoituskeskukseensa

Lotus Training Center Norwich
AOP

Norwich City on asentanut uuden SoccerBot360-järjestelmän Lotus Training Center -harjoituskeskukseensa. Tavoitteena on modernisoida joukkueen harjoitustapoja.

SoccerBot360-järjestelmä on ensimmäinen laatuaan Englannissa. Järjestelmä auttaa pelaajia parantamaan havainnointi-, ensikosketus- ja syöttötaitojaan käyttämällä 360 asteen projektorin näyttöä ja useita tietokoneohjelmia. Sillä on myös pelaajien kyky palata pelitilanteisiin ja työskennellä päätöksenteko- ja syöttötaitojen parissa aiemmista otteluista.

Puhuessaan uudesta järjestelmästä Norwichin tieto-, strategia- ja innovaatiopäällikkö John Iga kehui järjestelmää vuolaasti.

– SoccerBot tarjoaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden testata keskeisiä kognitiivisia taitoja, joiden tiedämme olevan tärkeitä tuleville eliittipelaajille.

– Se antaa pelaajille mahdollisuuden tunnistaa vihjeitä, tehdä nopeita päätöksiä ja toteuttaa keskeisiä teknisiä taitoja kontrolloidussa ympäristössä. Meillä on mahdollisuus testata niitä alueita ja missä pelaajat ovat siinä suhteessa.

Ensikokeilujen perusteella järjestelmä on osoittautunut lupaavaksi.

– Testien perusteella saamiemme tietojen perusteella voimme tarjota kohdennettua koulutustoimintaa auttaaksemme heitä alueilla, joilla ne eivät ehkä ole niin vahvoja, mutta jos ne ovat vahvoja, ne vahvistavat niitä.

– Voimme olla todella laserin tarkkoja määrittäessämme heille toimintoja erityisillä koulutusohjelmilla.

Useat saksalaiset seurat ovat jo asentaneet SoccerBot360:n tehokkaaseen käyttöön, ja SoccerBot360:n toimitusjohtaja Daniel Held lisäsi, että Norwich on ensimmäinen seura, joka käyttää järjestelmää Isossa-Britanniassa ja se kertoo heistä paljon.

– Se kertoo, että seura on erittäin innovatiivinen, mutta myös sen, että seura välittää akatemiasta ja tuo akatemian pelaajat edustusjoukkueeseen, koska siellä voimme auttaa.

Hän lisäsi, että SoccerBot360-järjestelmä on jalkapalloharjoittelun tulevaisuus, varsinkin kun se voi tuoda aiemmat ottelut ohjelmiinsa ja testata ja analysoida pelaajan ottelupäivänä tekemää päätöstä.

– Uskon, että se on jalkapalloharjoittelun tulevaisuus, koska voit kokea todellisia tilanteita Valioliigan otteluista. Voimme tuoda Valioliigan pelin ja voimme luoda sen uudelleen pelaajalle, jotta hän voi nähdä, mitä varsinainen pelaaja näki pelissä, ja tehdä esimerkiksi syöttöpäätöksen.

– Haluamme auttaa pelaajia tekemään nopeampia ja parempia päätöksiä kentällä. Se on tehtävämme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga