Seuraa meitä:

Muut

Englanti hyytyi tasapeliin Unkaria vastaan

John Stones Englannin paidassa.
AOP

Gareth Southgaten miehistö hyytyi kotiareenallaan Lontoon Wembleyllä tasapeliin Unkaria vastaan MM-karsinnoissa. Koska Puola voitti omassa vierasottelussaan Albanian, niin EM-finaalissa kesällä esiintynyt Englanti saa tehdä vielä täyden päivätyön päästäkseen suoraan MM-kisoihin.

Englanti pelasi 1-1 -tasapelin Unkaria vastaan MM-karsintojen kahdeksannessa ottelussa. Yhdellä lisäpisteellä Englanti nousi 20 pisteeseen I-lohkossa, mutta ero on vaivaiset kolme pistettä Puolaan, joka on lohkossa toisena.

Ottelu sai räväkän alun, kun Luke Shaw taklasi rangaistusalueella Unkarin pelaajaa hieman liian korkealla jalalla ja tilanteesta tuomittiin rangaistuspotku. Pilkkua vetämään laitettu Freiburg hyökkääjä Roland Sallai ei epäröinyt vaan laukoi pallon ohi voimattoman Jordan Pickfordin.

Unkari sai nauttia johdostaan reilut kymmenen minuuttia ennen kotijoukkueen tasoitusta. Tasoitusmaali syntyi hienon kuvion päätteeksi, kun puolustaja John Stones puski Englannin vapaapotkun verkonperukoille. Englanti sai tasoitusmaalista energiaa avausjakson lopulle, mutta lisämaaleja ei nähty.

Toinen jakso meni käytännössä täysin Unkarin toivomalla tavalla. Englanti piti palloa, mutta vaarallisia maalintekopaikkoja joukkue ei juuri kyennyt luomaan. Pitkin toisen jakson loppua Englannin manageri Southgate otti vuorotellen kärkipelaajiaan pois, joten Englannin hyökkäys tylsistyi tylsistymistään. Jack Grealish ja Raheem Sterling olivat kuitenkin värikkäimpiä kotijoukkueen pelaajia.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut