Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronaldo paukutti hatullisen Luxemburgin verkkoon

Cristiano Ronaldo juhlii voittoa.
AOP

Portugali otti omansa tiistain MM-karsintaotteluissa ja pöllytti Algarvessa pelatussa ottelussa Luxemburgia mielinmäärin. Suurin arkkitehti joukkueen voiton taustalla oli Manchester Unitedia nykyisin edustava Cristiano Ronaldo.

Portugali höykytti kotinurmellaan Luxemburgia 5-0 -lukemin tiistai-illan MM-karsinnoissa. Voitolla Portugali nousi kuuden pelatun ottelun jälkeen 16 pisteeseen ja on vain pisteen perässä A-lohkoa johtavaa Serbiaa, joka kaatoi tiistaina Azerbaidzanin kotikentällään 3-1 -lukemin.

Serbia ja Portugali kohtaavat Portugalissa marraskuun 14. päivä pelattavassa viimeisessä MM-karsintojen ottelussa.

Luxemburgia vastaan Portugali näytti kaapin paikan heti ensimmäisen 20 minuutin aikana karkaamalla kolmen maalin johtoon. Kahdesta maalista ensimmäiseen kymppiin vastasi Cristiano Ronaldo, joka naulasi rangaistuspotkuista maalinsa. Ronaldon seuratoveri Manchester Unitedista Bruno Fernandes vastasi avausjakson kolmannesta maalista.

Toisella jaksolla 69. peliminuutilla Joao Palhinha iski 4-0 -lukemat kulmapotkusta ja loppulukemat tinttasi illan kolmannellaan Ronaldo, kun ottelua oli pelattu 87 minuuttia. Hattutemppu oli maaottelu-uran kymmenes supertähdelle.

Seuraavassa MM-karsintaottelussa Portugali kohtaa vieraissa Irlannin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut