Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Yle: Suomen alle 21-vuotiaiden miesten valmentaja Juha Malinen ei arvostanut itävaltalaisten riehumista EM-karsintapelissä

Juha Malinen
AOP

Suomi voitti Itävallan 3-1-lukemin Tampereella pelatussa EM-karsintaottelussa. Itävaltalaiset sortuivat sikailuun ensimmäisellä puoliajalla ja Suomen päävalmentaja Juha Malinen arvosteli heitä tiukasti.

Suomi-Itävalta-ottelun puhutuin tilanne nähtiin avauspuoliajan lopussa, kun Itävallan Nicolas Seiwald otti Naatan Skytän silmätikukseen. Seiwald tuuppasi ensin Skytän nurin ja potkaisi hetkeä myöhemmin suomalaista jalkaan keskialueella.

Tuomari nosti jälkimmäisestä tilanteesta Seiwaldille keltaisen kortin. Tämän jälkeen tilanne kuitenkin kärjistyi, kun Itävallan päävalmentaja Werner Gregoritsch kävi suomalaisten kimppuun.

Gregoritsch huusi Suomen pelaaja Eetu Mömmölle ja pelaajatunnelin juurella oli paljon tuuppimista. Suomen päävalmentaja Juha Malinen saapui puolustamaan omiaan ja kävi kovaa sananvaihtoa Itävallan päävalmentajan kanssa.

– Se potku aiheutti pientä polemiikkia, mutta jostain syystä vastustajan kokenut valmentaja menetti täysin hermonsa ja tuli haukkumaan pelaajiani. Pidin tietenkin omieni puolta ja yritin pitää hänet kaukana, mutta hän jatkoi heille huutamista naama punaisena, Malinen kommentoi ottelun jälkeen.

– Näytti ensimmäistä kertaa minun urallani ja elämässäni siltä, että nyt tulee turpaan itsellenikin. Pelin jälkeen kuitenkin kerkesimme käydä asian läpi, Malinen jatkoi.

Ottelun tallenteelta kuuluu ja näkyy selvästi, että Seiwald potkaisee Skyttää jalalle taukovihellyksen aikana. Malinen ei osannut vielä ottelun jälkeen sanoa, aikooko Suomi tehdä asiasta tutkintapyynnön Euroopan jalkapalloliitto UEFA:lle.

– Meidän täytyy tutkia se asia. Totta kai koiruudet, joita tässä pelissä oikeasti tapahtui, täytyy kitkeä pois. Suuri kiitos tästäkin joukkueelle. Käsittelimme asian, emmekä missään vaiheessa lähteneet provosoitumaan, vaan pidimme huolta ottelun lopputuloksesta.

Lähde: Yle

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat