Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Ranskan maajoukkuepuolustaja Lucas Hernándezia uhkaa kuuden kuukauden vankilatuomio

Lucas Hernández puolustaja Bayern München
AOP

Bayern Münchenin ranskalainen maajoukkuepuolustaja Lucas Hernández on jälleen pulassa oikeuslaitoksen kanssa. Hänen on määrä astua vankilaan suorittamaan tuomiota lähestymiskiellon rikkomisesta.

Ranskan ja Bayern Münchenin puolustaja Lucas Hernández valitti kuuden kuukauden vankeusrangaistuksestaan lähestymiskieltolain rikkomisesta. Hänet tuomittiin jo aiemmin vuonna 2017 perheväkivallasta vaimoaan kohtaan.

25-vuotiaan Hernándezin on osallistuttava Madridissa oikeusistuntoon 19. lokakuuta, josta hänellä on kymmenen päivää aikaa ilmoittautua vapaaehtoisesti vankilaan. Keskiviikkona julkistetussa oikeusasiakirjassa kerrottiin, että Madridin rikostuomioistuin oli hylännyt Hernándezin aiemman valituksen aikaisemmasta ehdollisesta vankeusrangaistuksesta lähestymiskiellon rikkomisesta.

Hernández tuomittiin 31 päivän yhdyskuntapalveluun tyttöystävänsä Amelia Ossa Llorenten pahoinpitelystä helmikuussa 2017. Hänelle määrättiin myös lähestymiskielto, joka esti häntä olemasta 500 metrin säteellä kumppanistaan, joka sai myös 31 päivää yhdyskuntapalvelua väkivallan, pahoinpitelyn ja omaisuusvahingon vuoksi.

Hernandez, joka oli silloin Atlético Madridin pelaaja, pidätettiin kesäkuussa 2017, koska hän uhmasi lähestymiskieltoa Madridiin saapumisensa jälkeen. Hän saapui Madridiin vaimonsa kanssa hääjuhlan ja häämatkan jälkeen.

Vankeustuomiolla olisi musertava vaikutus Hernándezin ammattilaisuraan. Hän siirtyi nuorena poikana kasvattajaseurastaan CF Rayo Majadahondasta Atlético Madridiin, jossa hän nousi aina La Ligaan saakka, kunnes siirtyi heinäkuussa 2019 Bundesligan Bayern Müncheniin 80 miljoonan euron siirtosummalla.

Tällä kaudella Hernández on pelannut Bayernin paidassa neljä Bundesliga- ja kaksi Mestarien Liigan ottelua ilman maaleja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga