Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern-tähti Joshua Kimmich puolusteli ristiriitaisia korona-tekojaan

Joshua Kimmich keskikenttäpelaaja Bayern München
AOP

Bayern Münchenin keskikenttäpelaaja Joshua Kimmich on tullut tunnetuksi We kick Corona -kampanjaan osallistumisestaan. Mies kuitenkin itse on kieltäytynyt korona-rokotuksesta.

Bayern Münchenin keskikenttäpelaajaa Joshua Kimmichiä ei ole rokotettu koronavirusta vastaan. Bayernin pelaaja vahvisti tämän haastattelussa lauantai-iltana 4-0-voiton jälkeen Hoffenheimistä.

– Kyllä, se on oikein. Henkilökohtaisesti minulla on edelleen joitain huolenaiheita pitkän aikavälin tutkimusten puutteesta.

– Noudatan myös hygieniatoimenpiteitä. Lisäksi seuran rokottamattomat pelaajat testataan kahden tai kolmen päivän välein, Kimmich puolustautui.

Kimmich ei näe, että hänen asenteensa olisi ristiriidassa hänen sitoutumisensa kanssa “We kick Corona” -kampanjaan. Lahjoitukset tukevat myös Yhdistyneiden Kansakuntien YK:n lastenjärjestö UNICEF:n kaltaisia ​​järjestöjä, jotka varmistavat, että myös maailman köyhimmillä alueilla asuvat ihmiset saavat rokotteita.

– Mielestäni jokaisella, joka on itse päättänyt, että hän haluaa rokotuksen, pitäisi olla mahdollisuus tehdä niin, mies sanoi.

Kimmich korosti myös, että hän ei ollut koronan kieltäjä tai rokotuksen vastustaja.

– On ihmisiä, jotka ovat huolissaan syistä riippumatta. Ja sitäkin on kunnioitettava – varsinkin jos noudatat toimenpiteitä.

– Sinut leimataan nopeasti. Syitä ei kysytä ollenkaan. Tunnet usein painostusta, Kimmich kertoi.

Bayern-tähti ei sulkenut pois, että hänen mielipiteensä voisi muuttua.

– Minulla on tällä hetkellä muutama huolenaihe. Mutta on täysin mahdollista, että minut rokotetaan tulevaisuudessa.

Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidžić korosti ennen Hoffenheim-peliä, että Bayernissä ei ole pakollista rokotusta, kuten koko Saksassa. Bayern oli antanut pelaajilleen suosituksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga